Bodzsár Márk „vámpír-retró-kém" vígjátéka, a Drakulics elvtárs 49 film közül nyerte el Brazíliában a legjobb filmnek járó díjat.


Online filmfesztivál

A XVI. Fantaspoa filmvesztivált a járványhelyzet miatt ezúttal online rendezték meg. Az esemény kifejezetten sötét fantasy fillmekből válogatta ki a jelölteket. A zsűri helyi filmesekből állt, akik úgy ítélték, hogy a 49 alkotás közül a magyar film volt a legjobb.

Bodzsár filmje mellett szerepelt többek között filippínó horror, metanyelvi fantasy, hihetetlen kalandfilm, spanyol thriller –írja az esemény Facebook-oldala.

Facebook/Fantaspoa

Hazai és nemzetközi siker

A Drakulics elvtárs, amelyben egy vámpír látogat a 70-es évek Magyarországára, a titkosszolgálat pedig megpróbálja leleplezni, az egyik legnézettebb hazai film volt az itthoni mozikban a tavalyi évben.

Először India A-kategóriás filmfesztiválján, Goában mutatták be nemzetközi közönség előtt, azóta a film számos fesztiválmeghívást kapott világszerte.

Forrás: Színház online

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk