eddie murphy és arsenio hall

Kikerüli a mozikat az Eddie Murphyvel érkező folytatás és egyenesen streamingen debütál.Az Amerikába jöttem hatalmas kasszasiker volt 1988-ban, a folytatásra mégis évtizedeket kellett várnunk, egészen pontosan 32 évet, a folytatás december 18-án érkezik. A Variety információi szerint az eredetileg mozikba tervezett második részt az Paramount Pictures ugyanis eladta 125 millió dollárért, vagyis átszámolva közel 39 milliárd forinért az Amazonnak. Jelenleg a szerződés utolsó részleteit tárgyalják, illetve Eddie Murphynek is áldását kell adnia producerként az egészre projektre.

A folytatásban visszatér amúgy visszatér az Oscar-jelölt színész, de már nem hercegként, hanem Zamunda királyaként. Karaktere Akeem király megtudja, hogy van egy Lavelle nevű fia Queensben és mivel apja utolsó kívánsága az volt, hogy fia kövesse őt a trónon, ezért Semmivel újra az Egyesült Államokba utaznak, hogy meggyőzzék sose látott gyerekét a trónöröklésről. Murphy mellett egyébként szintén visszatér Arsenio Hall és James Earl Jones, de feltűnik a filmben még Leslie Jones, Tracy Morgan és Wesley Snipes is.

A Paramount Pictures egyébként sorra adja el mostanában a mozikba szánt filmjeit streaming-cégeknek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben. Szerelemben, bűntényben című akciókomédiájukra és A chicagói 7-ek tárgyalása című történelmi drámájukra a Netflix, míg Tom Clancy Bűntudat nélkül jének adaptációjára szintén az Amazon csapott le. Egy ideig szóba került az is, hogy az egy cégcsoporthoz tartozó CBS All Access streaming platformra kerül az Amerikába jöttem 2, de végül az Amazon üzletet előnyösebbnek találhatták.

A figyelmetekbe ajánljuk