Emellett élőszereplős feldolgozást kap a Tündéri keresztszülők rajzfilmsorozat is.


Nyolc évadon keresztül ment a Nickelodeonon a picit gyerekeket megcélzó Dóra, a felfedező, ami egy kalandokra induló 7 éves kislányról szól, akit útján egy majom és egy beszélő táska kísér. A lényege a sorozatnak, hogy amolyan aktív szórakozás gyerekek számára, ami közben apró feladatokat is oldat meg velük a képernyőn keresztül.

Tavaly készült már belőle egy élőszereplős filmfeldolgozás, ami akciódús kalandfilmként képzelte el a gyerekeket tanító rémegyszerű mesét. Most pedig, hogy a CBS All Access Paramount+-á bővül többek között a Nickelodeon tartalmaival is, berendeltek rá egy élőszereplős sorozatot is belőle, ami a 6-11 éves gyerekeket kívánja majd megcélozni.

De ez még nem minden, ugyanis egy másik Nickelodeon rajzfilmsorozatra, a Tündéri keresztszülőkre is lecsapott a streaming platform, amiből szintén készül egy élőszereplős széria. A csatorna leghosszabb ideig futó, 10 évadot megélő rajzfilmje egy 10 éves gyerekről és annak keresztszüleiről szól, akik tündérek.

(Forrás: Deadline)


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk