Felfedezők 3.0 - Az idei év globális változásaira nyújt alternatívát a kortárs kiállítás

Az idei év globális változásaira reagáló, azokra alternatívát nyújtó alkotásokról nyílik kiállítás a Budapest Projekt Galériában október 7-én szerdán. A Felfedezők 3.0 című kiállítás többek között Antal Malvina, Benyovszky-Szűcs Domonkos és Szabó Kristóf műveit tárja a közönség elé.


A Budapest Art Mentor, a Budapest Projekt Galéria, és az Együtt a Művészetért Egyesület szervezésében a Felfedezőket immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Budapest Art Mentor program 2019/20-as szemeszter végi összefoglaló kiállításaként. A programban tizenkét mentorált művész vesz részt, az ő munkáikat láthatja a közönség.

Enzsöly Kinga akvarellje: Generációváltás, 2019-20

Az idei év globális eseményeinek hatására várhatóan gyökeres változásokra számíthatunk mind társadalmi, mind pedig gazdasági és egyéni szinten az elkövetkezendő évtizedekben. Átalakulnak a meglévő emberi kapcsolataink, a hétköznapjaink, de még a világhoz való viszonyunk is új megvilágításba kerül. Az ilyen és hasonló folyamatok sokszor kizökkentenek minket a mindennapi ritmusunkból, ám a változásban talán még észrevehetetlen lehetőségek rejlenek.

A Felfedezők 3.0 című kiállítás olyan alkotásokat mutat be, amelyek éppen ezekre a lehetőségekre, az újrakezdésre, a megújulásra adnak valamiféle alternatívát az alkotók és a látogatók számára. Mindezen túl a szervezők számos kísérő programmal is készülnek.

Kiss Botond András installácciója: Szigetek, 2020

A kiállítók közök olyan művészek szerepelnek, mint Antal Malvina, Benyovszky-Szűcs Domonkos, Bubla Éva, Dankó Bernadett, Dóra Ádám, Enzsöly Kinga, Kiss Botond András, Szabó Kristóf (KristofLab), Széll Ádám, Szirmai Nóra, Teplán Nóra, és Varga Gyöngyvér Amala.

A kiállítás megnyitójára holnap este 18 órakor kerül sor, a művek pedig egészen október 31-ig megtekinthetők minden kedden és csütörtökön 12 és 18 óra között.

A kiállításról bővebben ide kattintva talál információt.

A figyelmetekbe ajánljuk