A főleg horrorfilmekkel ismerté vált James Wan azt ígéri, hogy az Aquaman Ároklakók szekvenciájához hasonló horrorelemekre a folytatásban is számítani lehet.Wan rendezői karrierjét olyan filmekkel alapozta meg, mint a Fűrész és a Démonok között, és bár az Aquaman egy fiatal közönséget megcélzó szuperhősfilm volt, az Ároklakók jelenete révén akadt igazán ijesztő része is.

Egy rajongó megkérdezte a rendezőtől, hogy számíthatunk-e hasonlóan rémisztő jelenetekre a film készülő folytatásában is, Wan ezt felelte:

Az első rész Ároklakók jelenetéhez hasonlóan a folytatásban is számítani lehet rá, hogy előbújik belőlem majd a horrorrendező. A horrorfilmek fontos részei annak, aki vagyok, ez még az ilyen típusú filmeken is meglátszik, ez áll hozzám ugyanis közel. Ráadásul az Aquaman a víz alatti világban játszódik, ami azért elég félelmetes tud lenni. Szóval mivel rajongok a horrorért, várható, hogy amit tudok, azt félelmetesebbé teszem.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk