Elöntik Budapestet a jobbnál jobb koktélok június végén (x)

Elöntik Budapestet a jobbnál jobb koktélok június végén (x)

Június 27-én rendezik meg a III. Bar Show-t Budapesten, az InterContinental Hotelben. Nem csupán a szakértők, de a nemes párlatok és koktélok iránt érdeklődő nagyközönség is garantáltan megtalálja a helyét.


A pandémia utáni időszakot hátrahagyva, idén harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a mára már nemzetközi hírnévvel rendelkező eseményt:

a Bar Show bátran nevezhető modern és progresszív bárkulturális seregszemlének, amely összehozza a bárélet szakmai szereplőit, valamint a bárok világa és kifinomult italkultúrája iránt érdeklődőket is.


Minden, ami bár!

Bar Show

A több mint 30 kiállító között minden jelentősebb hazai italforgalmazó képviselteti magát az ismert márkákkal, így az esemény tényleg tökéletes találkozópont a professzionális bartenderek, italgasztronómiában jártas fogyasztók, a vendéglátóipar, valamint a turizmus szakembereinek egyaránt.

Diplomático rum, Plantation rum, Bobby's gin, Tokaj gin, Jack Daniel's, Johnny Walker, Finlandia, Beefeater, Kalumba, Fehérnyúl Sörfőzde, Tátratea

– csupán néhány ismerősen csengő név a jelenlévők közül.

Bar Show

A III. Bar Show Budapest minden érdeklődőknek lehetőséget nyújt, hogy a bár- és italkultúrában jártasságot szerezzen – az esemény a bárélettel és bárkultúrával kapcsolatos minden kérdést kielégíthet.

A jobbnál jobb koktélok nyár elengedhetetlen részei, ezért a rendezvény epicentrumában a koktélok és párlatok színes világa áll, ami garancia arra, hogy mindenki megtalálja a kedvenc italát.

Ráadásul idén a hat vendégbárt egy-egy jól ismert márka támogat, a pultok mögött pedig ismert és elismert budapesti bárok (GoodSpirit Bar, 360 Bar, Bestia, Nappali Kávéház, Tuk Tuk Bar) mutatják meg saját kreációjukon keresztül, hogy mi a trendi koktél manapság.

Színes programok, nem csak a szakmának

Bar Show

A program 13:00 és 20:00 óra között zajlik majd az InterContinental Hotel különböző helyszínein.

A nemes párlatok (whisky, gin, rum, vodka, stb.) és koktélok kóstolása mellet nyílt előadásokon ismeretbővítésre is lehetőség lesz, illetve két bajnokság is megrendezésre kerül:

a Koktél Magyar Bajnokság, valamint a Flair Magyar Bajnokság résztvevői is összemérik erejüket.

Az esemény belépőjegyének ára 5500 forint, amelyből 2000 Ft értékben italkuponokat kapunk. A teljes program itt tekinthető meg.

A figyelmetekbe ajánljuk