​férfi laptop mögött mosolygó arcot ábrázoló képet tart az arca elé a kezében egy nagy szürke asztalnál rajta a telefonjával háttérben növénnyel és polcokkal a fehér fal előtt

A home office a nyugati világban nem új keletű, több multinál hazánkban is régóta jelen van. Az egész éves járványhelyzet miatt azonban sokunknak át kellett állnia az eddig talán ismeretlen munkavégzési formára, amely néhány egyszerű tárggyal és praktikával igazán hangulatossá tehető.


Legyen az egy saját kis irodasarok, egy dekoratív lámpa vagy zöldellő növények, az otthon végzett munkát sok mindennel és sokféleképpen különlegessé varázsolhatjuk. Olyan tárgyakat és ötleteket mutatunk be, amelyek feldobhatják a lakásunkban töltött munkaórákat.

Külön munkaállomás az irodai hangulathoz

A dekoratív munkaállomás a lakás bármely pontján jól mutat

IDdesign

Ez a matt fehér színű, tölgyből készült bútor alig több mint egy méteres szélességével és magasságával a lakásunk szinte bármely szegletében elfér, mégis ösztönzőleg hathat azok számára, akik hiányolják az irodai környezetet. A munkaidőn túl egy mutatós szekrény látszatát kelti, amelynek tetején dísztárgyak is elhelyezhetők, ám ha jönnek a dolgos percek, a lenyitható rész egyből munkaasztalként funkcionál.

Az ötletesen kialakított fakkokba könnyen elférnek a munkához szükséges könyveink és dokumentumaink, valamint a reggeli kávésbögrénknek is bőven jut hely.

A dizájntermék 252 ezer forintért érhető el az IDdesign weboldalán.

Humoros dekorlámpa a vidám percekért

A bájos majom formájú lámpa könnyen mosolyt csal bárki arcára

Amara.com

Ki ne szeretné a díszlámpákat? Hát még a csintalan emberszabású barátainkat! Az olasz Seletti nevű cég egyik terméke dekoratív módon ötvözi a kedvelt tárgyat és a kedves állatot, megteremtve a gyantából készült, majom formájú asztali lámpát, amely önmagában, de kollekcióban is rendelhető.

A gyűjtemény a bájos, ücsörgő teremtésen kívül tartalmaz egy álló és egy csimpaszkodó figurát is, amelyek összhangba hozva egyedülálló világítást kölcsönöznek otthoni irodánknak, és bárki arcára könnyen mosolyt csalnak. A kézműves termékhez egy 4,5 méteres kábellel rendelkező LED izzó tartozik, amelyet a majom a kezében tart. Hasonló kialakítású díszlámpa egér formában is elérhető.

A fehér és fekete színben megrendelhető termékek 84 ezer és 117 ezer forint közötti áron szerezhetők be innen.

Növénycsomag a pozitív hatások margójára

Öt könnyen gondozható szobanövénnyel is feldobhatjuk otthoni munkakörnyezetünket

Plante Budapest

Köztudott, hogy a természet közelsége általában jobb kedvre derít minket, pozitív hatással van a vérnyomásunkra, ennek folytán pedig hatékonyabban dolgozunk.

Ezt a közelséget hozza el nekünk a Plante Budapest Home Office növénycsomagja, amely egy növénygondozási útmutatón túl öt darab, könnyen gondozható szobanövényt tartalmaz a cég aktuális kínálatából. A hatalmas választékban több különleges növény is felsorakozik, amelyek közül gondosan válogatják ki számunkra a megrendelt kollekcióba bekerülő közepes illetve kis fényigényű darabokat.

A csomag kisebb és nagyobb változata 15 ezer és 40 ezer forint közötti áron érhető el.

Kényelmes dizájn forgószék

Úri kényelemben lehet részünk a Luis exkluzív forgószékben

perfect-design.hu

Ha már otthonról kell dolgoznunk, dolgozzunk kényelmesen!

A Perfect Design kínálta LUIS forgószék ülőfelülete minőségi szintetikus bőrrel borított, magassága 124 centiméterig állítható. A gyönyörű dióval furnérozott, dönthető háttámla és kartámasz elegáns megjelenése magabiztosságot sugároz, az exkluzív székben igazi vezetőnek érezhetjük magunkat.

Az elegáns megjelenésű anyagokkal tökéletesen harmonizál az ülőalkalmatosság rozsdamentes acélból kialakított forgószerkezete. A szék ára meghaladja a 100 ezer forintot, ellenben keleti kényelmet biztosít tulajdonosának.

Egyedi radiátor az otthon melegéért – munka közben is

A Design Radiátor egyedi tervezésű darabjai pimasz eleganciát sugároznak

design-radiator.hu

Találóan a Tetris nevet kapta az a dizájnradiátor, amely minden helyiségben jól mutat futurisztikus formavilágával. Az érdekes technikai megoldásokkal tervezett modern fűtőberendezés horizontálisan, valamint vertikálisan is a falra helyezhető, mindemellett antibakteriális festéssel is elérhető. Az acélból készült radiátor így olyan helyiségekben is helyet kaphat, ahol higiéniai fűtőtest használatát javasolják.

A játékosan dekoratív radiátor nagyban növeli a belterek eleganciáját, amely környezetben máris jobban érezhetjük magunkat a home office során. És hogy még személyre szabottabb legyen, a terméket a tervezők mindenféle színben elérhetővé tették. A paletta ide kattintva megtekinthető.

A Design Radiátor 341 illetve 622 wattos darabot kínál, előbbit 918 ezres, míg utóbbit több mint egymillió forintos áron. Az EU által meghatározott biztonsági előírásoknak megfelelő termékre 5 éves garanciát vállal a cég, amely a radiátor felszereléséhez szükséges fali konzolokat is biztosítja.

A figyelmetekbe ajánljuk