két ember grillezik a szabadban

Bár hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen szuper lehetőségeket nyújt egy saját kert, a grillezés abszolút a lista elején van. Hiszen mi lehetne jobb program a kora őszi időjárásban, ha nem egy kis kerti sütögetés? Izzó faszén, füstös illatok és mennyei fogások – már csak néhány kiegészítőre van szükség ahhoz, hogy örömteli legyen a grillezés.


A sütő 

Big Green Egg Large Egg BBQ

johnlewis.com

A kerámia Big Green Egg a legősibb és a legmodernebb technológiát ötvözi, hogy elérje a tökéletes hőfokot – és bent is tartsa. És ez még nem minden: olyan kerámia betéttel rendelkezik, ami képes légkeveréses sütőként funkcionálni, ha főzésről van szó. A fém „fészekhez” egy akácfából készült asztal is tartozik, ami komfortosabbá teszi a séf munkáját.

Ár: ~ 1 200 ezer HUF

A kötény

f\u00e9rfi BBQ k\u00f6t\u00e9ny b\u0151r p\u00e1ntokkal

finnishdesignshop.hu

Egy igazi séfnek szüksége van egy jó kötényre, a Röshults darabját pedig úgy tervezték meg, hogy tökéletes védelmet nyújtson a kiömlött szennyeződésektől grillezés közben. A pamutvászon kötényt elegáns bőrbetétek teszik kellően stílusossá.

Ár: ~ 180 ezer HUF

A fűszer

f\u0171szerkever\u00e9k peri\u00f3dusos rendszer st\u00edlusban

uncommondgoods.com

Lássuk be, egészen sok múlik a megfelelő fűszerezésen: a Washingtonban készült 12 fűszerkeverékből álló készlet még az igazi ínyenceket is lenyűgözi. A koreai BBQ-tól a citromos kakukkfűig terjedő ízvilágban mindenki találhat magának valót, már csak hab a tortán a periódusos rendszer stílusában készült csomagolás.

Ár: ~ 28 ezer HUF

A pizzasütő

pizzas\u00fct\u0151 k\u00e9szlet

amara.com

Nincs is jobb a frissen sült pizzánál, amikor a tészta kellemes ropog, a feltét pedig olyan, mintha felhőbe harapnánk! A Delivita nem csupán a hobbi szakácsokat, az igazi profikat is lenyűgözi fatüzelésű pizzasütőjével, melyben a klasszikus pizza 90 másodperc alatt készül el. A szetthez természetesen minden nélkülözhetetlen kiegészítő jár, ami élménnyé teszi a pizza készítését.

Ár: ~ 830 ezer HUF

A füstölő 

f\u00fcst\u00f6l\u0151 szett \u00e9telekhez \u00e9s italokhoz

uncommondgoods.com

Házi füstölt gouda a salátához? Netán diós aromával átitatott burgonyagerezdek? A házi füstölővel gyerekjáték lesz a különleges ízvilág elérése: bármilyen szárított gyógynövény vagy fűszer szóba jöhet a füstös íz eléréséhez, csupán a fantáziánk szab határt.

Ár: ~ 102 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk