lovaspóló mérkőzés közben emberek a lovon
Unsplash

5 tárgy a lovaspóló szerelmeseinek

Gyönyörű lovak, világszínvonalú sport és mérhetetlen elegancia – nem véletlen, hogy a lovaspóló sport a mai napig sem vesztett fényűző mivoltából. A játék szerelmesei – legyenek akár a pályán, akár a lelátón szurkoló tömegben – igazi életérzésként élik meg a lovaspólót, ezúttal nekik készültünk néhány felejthetetlen kiegészítővel.


Az óra

Ralph Lauren bronz sz\u00edn\u0171 \u00f3ra lovasp\u00f3l\u00f3 log\u00f3val

Ralph Lauren

A lovassportok ereje és kifinomultsága ihlette a Ralph Lauren óráját: a számlapot az ikonikus logó teszi tökéletessé, – épp elkapva a pillanatot, mielőtt az ütő a labdához érne, – míg az elegáns megjelenésről a bronz színű bőrszíj gondoskodik. Legyen szó üzleti megbeszélésről vagy egy hétvégi rangadóról, ez a kiegészítő minden szemet magára fog vonzani.

Ár: ~ 970 ezer HUF

A festmény 

Hartmut Hellner akrilfestm\u00e9ny lovasp\u00f3l\u00f3 tematika

katerinamorgan.art

Varázslatos színfoltot adhat az otthonnak ez a Hartmut Hellner akrilfestmény. A művész lovaspóló témájú munkáit a széles, kifejező ecsetvonások jellemzik, mellyel a sport dinamizmusát idézi meg a vásznon. Ezzel szemben a lovak szeme mindig alaposan kidolgozott, szerinte a szem a lélek ablaka, ami különleges odafigyelést igényel.

Ár: ~ 2 900 ezer HUF

Az ékszer 

Halcyon Days lovasp\u00f3l\u00f3 mint\u00e1s karperec

Harrods

A nő legjobb barátja az ékszer, szokták mondani. BIzony, egy szép, csillogó darabnak nehéz ellenállni, a Halcyon Days pedig megalkotta a tökéletes karperecet a lovassport rajongóinak. Kifejezetten különlegesnek számít a játékos mintával ellátott ékszer, melyet a 18 karátos aranyozás tesz igazán kifinomulttá.

Ár: ~ 99 ezer HUF

A könyv

Assouline Polo Heritage lovasp\u00f3l\u00f3s k\u00f6nyv

farfetch.com

Örök igazság, hogy nincs jobb ajándék egy megfelelően kiválasztott könyvnél. Az Assouline Polo Heritage kiadványa egy lovaspólót kedvelő otthonából sem hiányozhat: 300 oldalnyi élményt tartogat a sportról, meseszép fotókkal megtűzdelve.

Ár: ~ 47 ezer HUF

Az ágynemű 

Ralph Laurent \u00e1gynem\u0171szert pamut perk\u00e1lb\u00f3l

amara.com

Minimalista elegancia jellemzi a Ralph Lauren Home „Polo Player” ágyneműkészletét, amelyben a szürke árnyalatai kaptam főszerepet. A puha pamut perkálból készült szett igazi időtálló darabja lehet a hálószobának.

Ár: ~ 290 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk