5 tárgy, amit világunk szépsége jár körül

A világ megismerése gyermekkorban kezdődik és sosem ér véget! Megszámlálhatatlanul sok kultúra, szín, íz, élmény, érdekesség vár bennünket, ha nyitottak vagyunk arra, hogy olykor elhagyjuk a komfortzónánkat. Összeállításunkkal ehhez nyújtunk most segítséget.


A matchakészítő szett

KonMari

Van, aki rajongva szereti, mások ódzkodnak tőle az erőteljes zöld színe miatt, de egy biztos: a matcha a világ ajándékba. Mindössze egyetlen csésze matcha teában például 10 csészényi zöld tea jótékony hatása bújik meg. Azt viszont kevesen tudják, hogy a matcha mind az 5 kontinensen megtalálható, kontinensenként más és más arcát mutatva. Az Omacchaya The Craft of Matcha ajándékszettjével igazi szertartássá válhat a matcha tea készítés akár otthon is!

Az illat

Penhaligon's

A Penhaligon’s márkát nem kell bemutatni az illatok rajongóinak. A niche parfümökről híres brand nemrég debütált új illatával, a The World According To Arthur – azaz A világ Arthur szerint – névre keresztelt kreációjával, mely illatpiramisa többek közt tonkabab, füstölő, pézsma, grapefruit, és vanília alkotóelemekből áll. Legyen bármilyen is a világ Arthur szerint, szerintünk érdemes megismerni!

A sportgyalogló cipő

Net-A-Porter

Sokszor már akkor is egészen új világ tárul elénk, ha csak letérünk a megszokott útvonalunkról és nyitottá válunk arra, hogy új helyeket fedezzünk fel a közvetlen környezetünkben. A Prada és az Adidas együttműködéséből született gyaloglócipő pontosan erre ösztönözhet minket: ha magunkra öltjük, hosszú sétákra indulhatunk a környéken, hogy felfedezzük a még felfedezésre váró kávézókat, galériákat, kézműves műhelyeket, és parkokat.

A lakástextil

Amara

A Clarke&Clarke és Emma J Shipley kollaborációjából megszületett ágyneműhuzat közel hozza hozzánk még a legegzotikusabb tájakat is. A szafarik és dzsungelek világát idéző lakástextil pamutból készül, így kellemes érzetet nyújt az alvás során, a párnák és a takaróhuzat két oldala pedig eltérő mintával érkezik, még izgalmasabbá téve az összhatást.

A játék

OliverBonas

Az Oliver Bonas révén úgy utazhatjuk körbe a világot, hogy ahhoz el sem kell hagynunk a nappalinkat. A 80 fogással a világ körül névre keresztelt trivia kártyajáték szórakoztatva edukálja a kicsiket és nagyokat egyaránt, de a gasztronómia rajongói számára is tartogathat érdekességeket. Előnye, hogy még a legkisebb táskában is elfér, így akár az utazásainkra is magunkkal vihetjük, hogy ráhangolódásként játsszunk egyet a repülőn, a vonaton, vagy épp a hajón amíg az úticélunkhoz nem érünk.

A figyelmetekbe ajánljuk