Terasz a naplementében

Mindegy, hogy tenyérnyi belvárosi erkély vagy királyi panorámaterasz, egészen biztos, hogy az otthonunk legnagyobb értékévé vált az elmúlt időszakban. Mivel nyáron is fontos szerep jut neki, nem árt, ha felturbózzuk, hogy egyszerre legyen praktikus, kényelmes és a szemnek is kellemes.


Mestersütő​​: Big Green Egg sütő

Big Green Egg grills\u00fct\u0151

Big Green Egg

Bár az igazi, hosszú sütési idejű barbecue valódi művészet, a Green Egget használva mesterei lehetünk a műfajnak. A speciális kerámiából készült óriástojásban füstölhetünk, grillezhetünk, piríthatunk vagy „kemencézhetünk", ráadásul meglepően könnyű működtetni. Jobb ajánlólevél nem is kell annál, mint hogy az ország legmenőbb éttermei is a „zöld tojásra" esküsznek.

Fénypohár: Kartell Kabuki állólámpa

Kartell Kabuki \u00e1ll\u00f3l\u00e1mpa

Kartell

A látványos akrilbútorairól ismert Kartell a teraszra is tartogat valamit: egy pohár alakú állólámpát. Igazi statement darab, csipkézett mintája a kristálykehelyben gyöngyöző pezsgő buborékos textúráját idézi – és mindez izgalmasan tündöklő fényjátékot is eredményez napnyugta után. Tökéletes hangulatot biztosít egy esti iszogatáshoz!

Guruló bárpult: CB2 guruló hűtő

CB2 gurul\u00f3 h\u0171t\u0151

CB2

Ezzel a guruló hűtővel két legyet ütünk egy csapásra: nyerünk egy kültéri bárpultot, és a hűtőhöz sem kell szaladgálunk minden alkalommal, ha kiürült a poharunk. Letisztult, matt fekete borításával, kifejezetten kecses formájával bármilyen stílusú helyre könnyen illeszkedik. És a lényeg: közel 80 liternyi ital belefér!

Al fresco: Roche Bobois Madame O szék

Roche Bobois Madame O sz\u00e9kek

Roche Bobois

A mostanában reneszánszát élő, eredetileg a múlt század elején feltalált csővázas székek formáján csavart egyet a francia luxusbútorcég, a Roche Bobois. A Madame O – melynek, ahogy neve is sugallja, egy kör az alapja – kecses, szellős, mégis masszív, nem borítja fel könnyen egy nagyobb szél, tehát ideális az erkélyünkre is. Hét színben kapható, és a hozzá passzoló asztallal máris megoldhatjuk az al fresco igényeinket.

Hidratáló papagáj: Nude Parrot vizeskancsó

Nude Parrot vizeskancs\u00f3

Nude

Önthetjük a vizet közvetlenül a palackból is? Hát persze. De a szemünknek (és a lelkünknek is) szüksége van a szép, könnyed, egyszerű tárgyakra, melyek nem mutatnak túl az alapfunkciójukon, mégis kedvesek a számunkra. Ez a papagájos vizeskancsó épp ilyen: vidámságot és nyári hangulatot varázsol a teraszunkra, anélkül, hogy tolakodóan színes lenne.

A figyelmetekbe ajánljuk