térképen tervezés nyaraláshoz szemüveggel és fényképezővel
Unsplash

5 tárgy, amitől tökéletes lesz az utazás

Sokan kifejezetten augusztusra időzítik a szabadságukat, hogy egy hamisítatlan vakáción pihenhessék ki a fáradalmaikat. Ám bármi legyen is az úti cél, érdemes jó előre gondoskodni néhány kiegészítőről, ami kényelmesebbé teheti az utazást vagy épp maradandó élményekkel tud gazdagítani minket.


A bőrönd

100%-ban vulkaniz\u00e1lt farostlemezb\u0151l k\u00e9sz\u00fclt b\u0151r\u00f6nd

Selfridges

A klasszikus stílus kedvelőinek álombőröndje előállt! A Globe-Trotter 100%-ban vulkanizált farostlemezből készült különleges bőröndjének belsejét 100%-ban bőrből készült huzat teszi teljessé. A közel 75 liter űrtartalmú táskába bőven lehet pakolni, a cipekedést pedig a kerekek, valamint az állítható fogantyúk teszik könnyebbé.

Ár: ~ 850 ezer HUF

Az utazószett

selyem szemmaszk \u00e9s p\u00e1rna

Amara

Akár autóval, akár repülővel vágunk neki az útnak, a kényelem nem elhanyagolható szempont. A SLIP selyemduója egy kispárnát és egy szemtakarót tartalmaz, ami gondoskodik a komfortos pihenésről még egy hosszú út során is. Különleges anyagának köszönhetően pedig attól sem kell tartania a hosszabb hajú hölgyeknek, hogy egy kis relaxálás után „bad hair day” vár rájuk.

Ár: ~ 57 ezer HUF

A fényképezőgép

polaroid f\u00e9nyk\u00e9pez\u0151g\u00e9p

Polaroid

Egy emlék a memóriánkba, egy pedig a falra! A Polaroid Go bár tényleg a világ legapróbb analóg kamerája, a tudása hatalmas. Az önidőzítőnek köszönhetően kiválóan alkalmas szelfi készítésére, a hozzá tartozó karpánt pedig biztosítja, hogy még a rázós úton se akarjunk lemondani egy-egy jó fotóról.

Ár: ~ 76 ezer HUF

A termosz

Prada hordozhat\u00f3 k\u00e1v\u00e9s termosz

Prada

Aki hajnalban indul útnak, annak általában szüksége van egy jó kis kávéra. Aki pedig kapkodósra veszi az indulást, annak jön igazán jól a Prada rozsdamentes acél utazóbögréje a hozzá tartozó tokkal. Nem mellesleg a vakáció során is kifejezetten jó szolgálatot tehet ez a praktikus kiegészítő.

Ár: ~ 140 ezer HUF

A könyv

Assouline The Luxury Hotel Collection: Hotel Secrets K\u00f6nyv

farfetch.com

Olvasnivaló nélkül nem lehet elindulni vakációzni, de mi lenne, ha ezúttal a témánál maradva épp az utazás lenne fókuszban? Az Assouline The Luxury Hotel Collection: Hotel Secrets izgalmas olvasmányt kínál a hotelek lenyűgöző világába. A 192 oldalas kiadványban meseszép fotók és különleges történetek váltják egymást.

Ár: ~ 36 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk