5 menő tárgy kicsiknek és nagyoknak

„Kicsiknek és nagyoknak egyaránt" – hangzik el egy-egy reklámban a mondat. De vajon tényleg vannak olyan játékok, ruhadarabok, esetleg tárgyak, amelyek korosztályok széles rétegeit szólítják meg? Szerintünk igen, csak jó helyen kell keresni. Mutatunk is párat!Egy tornacipő a Diortól

dior.com

Talán nincs még egy olyan lábbeli, ami annyira kortól független lenne, mint egy magasszárú tornacipő. Viselik egészen apró gyermekek, de olykor még a nagyszülők lábán is feltűnik egy-egy klasszikusabb darab. Ha nem az old school verzióra vágyunk, hanem valami extrémebbre, dönthetünk akár a Dior B23 nevet viselő modellje mellett is, ami természetesen önmagán hordozza a luxuskonszern márkajelzését. Az Olaszországban készült lábbeli kifejezetten a fiatalabb generációt szólítja meg: 24-37-es méretben elérhető.

Ár: 242 000 Ft

A legmenőbb roller

Na jó, természetesen ezt a rollert felnőttek már nehezebben tudnák használni, egy viszont biztos: irigykedve nézzük a kicsiket, ahogy a világ egyik legmenőbb rollerbiciklijével uralják az utcákat. A Scoot and Ride terméke 8 színben kapható, összesen 20 kilogramm, teherviselését pedig 50 kilogrammban maximalizálták. Különlegessége, hogy vázát akár üléssé is átalakíthatjuk, és így rollerből rögtön háromkerekű biciklivé változik át.

Ár: 46 000 Ft

Szőrmés puff

BabyBerry

Szinte kizárt, hogy bármelyik korosztály nemet tudna mondani egy olyan puffra, amelyet finom, puha szőrme borít. Ilyen a BabyBerry egyik terméke, ami kicsik és nagyok szobájában egyaránt kiválóan mutathat. A műszőrmés puffot két méretben, 50 és egy 35 centiméteres magasságban vásárolhatjuk meg. Az ülőrésze puha szivacs, lábai pedig keményfából készültek.

Ár:

  • alacsony: 31 000 Ft
  • magas: 35 000 Ft

Mi MICSODA-könyvsorozat

A magyar gyerekek és szüleik egyik nagy kedvence a Mi MICSODA könyvsorozat, amely több generáció gyermekkorát kísérte végig. A legújabb kiadásokból megismerhetjük a világűrt, saját bolygónkat, az állatokat vagy épp a dinoszauruszokat, de akár különböző kísérletekről is olvashatunk. Egy biztos: akármelyiket is választjuk, szülők és gyermekeik egyaránt tanulhatnak a könyvek segítségével. A Babilon Könyvkiadónál kedvünkre válogathatunk a sorozat darabjaiból.

Eperfából készült játékok

eperfa.com

Generációról generációra szállnak, már csak azért is, mert nagyon nehéz őket tönkre tenni – ezek a fajátékok, melyek minden korosztály gyermekkorát varázslatosabbá tették. Jól tudják ezt az Eperfánál is, hiszen gyakorlatilag egy egész kollekciót építettek fel ezekre az emlékekre támaszkodva. Ugrálókötél, kirakós, búgócsiga és állatok, csak hogy párat említsünk a kínálatból. Mindezt gyönyörű színekkel tarkítva. A – természetesen – eperfából készült játékok tökéletesek benti és kinti játékokhoz egyaránt, és bár 3 és 6 közöttieknek ajánlják alapvetően, kizárt, hogy a szülők ne szálljanak be a játékba.

A figyelmetekbe ajánljuk