5 tökéletes ajándék egy rendhagyó karácsonyra
Getty Images Hungary

5 tökéletes ajándék egy rendhagyó karácsonyra

Furcsa karácsony előtt állunk. A koronavírus-járvány életünkre gyakorolt hatása részben elhomályosítja azt az eddig megszokott meghittséget, amit általában ilyenkor érezni szoktunk. Nem szabad hagynunk azonban, hogy a világjárvány teljes uralomra törjön a szeretet ünnepén – a biztonsági előírásokat betartva töltsünk időt családtagjainkkal, együnk finomakat és természetesen ajándékozzunk.


Hiszen – bár ez közhely – adni mégiscsak szebb dolog, mint kapni. Főleg a mostani helyzetben, amikor szeretteink is nehezebb időszakot élnek meg. De hogy mivel érdemes meglepni a számunkra oly' kedves embereket? Ehhez mutatunk pár tippet.

Otthoni sport művészi szinten: a pingpong

Nem sok olyan sport van, amit otthonaink fogságában is kényelmesen tudunk végezni, a pingpong azonban pont ebbe a kategóriába esik. Tanulmányok ráadásul kimutatták, hogy egy-egy gyorsabb asztaliteniszmeccs megnöveli produktivitásunkat, kreativitásunkat, valamint segít jobb kapcsolatot kiépíteni ellenfelünkkel.

Pontosan ezért tökéletes ajándék a The Art of Ping Pong nevet viselő összecsukható pingpongasztal, valamint a hozzátartozó ütők, melyeknek különleges mintázata csak még izgalmasabbá teszi az otthoni asztalitenisz-mérkőzéseket. Az asztal és az ütők is egy méretben kaphatóak – előbbi esetében ez 1,4 méter hosszúságot, és 0,74 méter szélességet, utóbbinál pedig 26 centiméter hosszt és 15 centiméter szélességet jelent.

Árak:

  • asztal: 440 ezer forint
  • ütők: 50 ezer forint

A legelegánsabb karóratartó

Bennett Winch

Vajon véletlen lenne, hogy a legnagyobb luxusmárkák az okoseszközök helyett karórák gyártásába kezdtek? Ilyen véletlenek nincsenk. Aki rajongója az eszközöknek, tudja, hogy az óra valójában egy ékszer, aminek presztízsértéke van. Pontosan ezért nem mindegy, hogy milyen tartót választunk hozzájuk. A Bennett Winch karóratartója például találó ajándék rajongónak, hiszen eleganciát tekintve nincs párja a piacon. A kézzel készített, bőrkötésű tartó belső részét kevlárral borította a gyártó, ami nem más, mint egy hőálló, aramid szálakból álló szintetikus szövet. Ez a puha, velúrhatású bélés biztosítja tulajdonosának azt, hogy legkedveltebb órái karcmentesek maradjanak.

Ár: 240 ezer forint

Geometrikus ékszerek trendkövetőknek

Hol vannak már a nagy, estélyikre szánt kollárok, az óriási kristályokkal díszített karperecek? Eltűnőben, hiszen a jelenlegi ékszertrendeket leginkább az egyszerűség, letisztultság és a geometriai formák jellemzik. Ilyen ékszerekből válogathatunk szeretteinknek a Babushka kollekcióiból, melynek esszenciája

„az egyszerűségből fakadó természetes harmónia."

A márka weboldaláról megtudhatjuk, hogy a Babushka ékszerek üzenete a külvilág felé nem más, mint hogy az egyensúly megtalálásához néha csupán aprónak tűnő dolgokra van szükségünk.

Minőségi vodka varázslatos koktélokhoz

A karácsony kiváló alkalom arra, hogy minőségi termékekkel ajándékozzuk meg szeretteinket, legyen az egy igazi kubai szivar, csokoládé vagy alkohol. Utóbbi esetében tökéletes választás lehet az Opera Vodka, melynek megalkotásával a gyártók nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy újabb szegmensben hódítsák vissza a magyar közönség bizalmát a nemzetközi prémium márkákról, és váljanak ugyanúgy trendszetterré, ahogy a ginreneszánsz beindításával tették. Az Opera Vodkát klasszikus koktélok elkészítéséhez is javasolják, mint például a James Bond révén ismert Vodka Martini vagy a Szex és New York hölgyei által fogyasztott Cosmopolitan.

Dizájner kozmetikai táska és arcápolási termékek

A közösségi oldalak térhódításával az arcápolás is egyre népszerűbbé válik. Nem is csoda, hogy minőségi termékeinket szeretnék a lehető legjobb neszesszerekben tárolni. Ezt biztosítja számunkra a Gere Grapelove kozmetikai márka és a Sophie by Chance kollaborációja. Az alapító, Gere Andrea márkájának első évfordulójára álmodta meg a különleges, limitált, kézzel készült tárolót, melynek tervezője Buzas Zsófia volt. A kézzel készült kívül-belül marha- és kecskebőr kozmetikai táska három színben (púder, fekete és arany árnyalatokban) érhető el. A neszesszerek teteje finom prémium kecskebőrrel borított, belsejük ezüsttel átszőtt textíliával kombinált és a logózott tükörnek köszönhetően a napi arcápolási rutin is kényelmesebbé válik.

Ár: 45 ezer forint

A figyelmetekbe ajánljuk