Mindenkinek kell egy kis kényeztetés

Fotó: Unsplash/Roberto Nickson

Luxus buborékos énidő

A biztató évkezdés után világszerte beütött a krach és így vagy úgy, de mindenki átment testi-lelki megpróbáltatásokon. Gondoljunk most tehát saját magunkra, ennél jobb kifogást keresve sem találhatnánk egy kis kényeztetésre!


A tökéletes ajándék - akár önmagunknak is

prosecco aj\u00e1nd\u00e9kkos\u00e1r

Prosecco, proseccóval töltött csoki, pezsgős ínyencségek

Fotó: Boroughbox

Ebben a prosecco ajándékcsomagban pedig minden benne van, amivel elfeledkezhetünk a napi stresszről: az édes örömök kedvelőit proseccóval megbolondított trüffelgolyók vagy fenséges cukorkák mámorítják el, majd ezt követheti maga az üdítően friss, gyümölcsös prosecco, amely egy egészen új világba repíti el megfáradt érzékeinket.

A maximális élvezethez természetesen jár a tökéletességet biztosító proseccós pohár, és szerencsére akkor sem kell kétségbeesni, ha a fárasztó napok lezárásaként megbontott palack esetlegesen túl gyorsan kiürül – hányan sóvárgunk ilyenkor vissza a boltba, hogy hát miért nem vettünk kettőt?! – a csomag összeállítói ugyanis eleve dupla palackkal biztosítják az abszolút boldogságot.

Friss

Titkos kódok a Netflixen, melyekkel még több filmre bukkanhatsz

Netflixezni nehéz. Igen, nehéz. Megannyi alkotás közül kiválasztani a megfelelőt szinte képtelenség. Este ledőlsz a kanapédra és elhatározod, hogy egy fárasztó nap után megnézel valami jó kis filmet, majd eltelik fél óra és még mindig nem tudod mit nézz. Nem találod a megfelelőt, de talán ezzel a segítséggel könnyebb lesz.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk