szex és new jersey

A többi fontosabb szereplő viszont visszatér egy kvázi hetedik évadra.


Az HBO sikervígjátéksorozata, a Szex és New York hat évadot és két mozifilmet ért meg. Bár a második mozifilm igencsak negatív fogadtatásban részesült még a rajongók körében is, 2016 óta tervezgettek egy harmadik filmet is. Most végül lesz is belőle valami, ugyanakkor nem film, hanem sorozatformában.

Egészen pontosan minisorozat formájában, egyelőre ugyanis csak egy évadról lenne szó. Az HBO Max gőzerővel dolgozik a folytatáson, amiben visszatérne Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon is. Egy fontos szereplő viszont egészen biztosan kimarad a tervezett hetedik évadból, a Samanthát játszó Kim Cattrall ugyanis végleg maga mögött hagyta a szerepet.

Egy 2017-es interjúban ezt meg is erősítette, amikor szóba került egy műsorban az, hogy Samantha karakterét esetleg más színésznő játszaná a jövőben.

Nagyon jó szerep. Én bőven eljátszottam elégszer, meg aztán még annál is többször, én imádtam. Itt az idő szerintem, hogy egy másik színésznő is eljátszhassa.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Samantha karaktere teljesen kimarad a hetedik évadból, vagy újracastingolják. Idővel kiderül.

(Forrás: TVLine)


A figyelmetekbe ajánljuk