Korábban már többször beszámoltunk róla, hogy több mint 16 évvel az eredeti széria befejezését követően visszatér a Szex és New York. Bár az első információk szerint a sorozat legfőbb férfikaraktere, Mr. Big nem kapott volna szerepet az új történetszálban, ez végül még nem így alakul.


„Hogyan tudnánk valaha is új fejezetet készíteni a Szex és New Yorkhoz Mr. Big nélkül?"

mondta a Varietynek a sorozat executive producere, Michael Patrick King, ezzel pedig hivatalossá vált, hogy a Chris Noth által megformált karakter visszatér a szériába.

A tízrészes sorozat az And Just Like That… címet viselő majd, sztoriját tekintve pedig az ötvenes éveiben járó Carrie, Miranda és Charlotte kalandjait meséli majd el. Az eredeti széria legnépszerűbb karaktere, Samatha viszont valóban nem tér vissza a képernyőre.

A szereplő megformáló Kim Cattrallt egy betegséggel írják ki a sorozatból, Sarah Jessica Parker pedig már azt is elárulta, hogy a koronavírus-világjárványt is beleírják a sztoriba.

Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk