Jacuzzi gif

A pezsgőn túl: 3+ 1 dolog, amelyben a buborék az úr

Feldobja az italunkat, de fényes felületével, gömbölyded alakjával önmagában is gyönyörű képződmény: mire gondoltunk? Hát persze, hogy a buborékra! A továbbiakban találós kérdések nélkül, gyönyörű konkrétumokkal jelentkezünk, mindezt frissítő buborékok köré rendezve.


A legdrágább bubble tea: Boba Teashake

\u200bBoba Teashake bubble tea

Boba Teashake

A Tealeaves teakereskedő feje tetejére állítja a bubble tea-ről eddig alkotott nézeteinket, és egy olcsó, túlédesített üdítőből egy valódi gourmet italt kreál. A Boba Teashake büszkén vállalja, hogy a világ legdrágábbja a maga műfajában, hiszen náluk a minőség és a hibátlan elkészítési metódus a legfontosabb. Fő kreációjuk már olvasva is lenyűgöző: licsi-passionfruit tea bogyós gyümölcsös tápiókagyöngyökkel, sóskaramellhabbal és passionfruit coulis-val. Weboldalukról mindent beszerezhetünk egy otthoni frissítő buborékpartihoz.

Pezsgővaj: Fortnum and Mason Champagne Butter

Fortnum and Mason Champagne Butter

Fortnum and Mason

Mi lehetne hedonistább, mint a vaj és a champagne keveréke? A Fortnum and Masonnél tudják, mi kell a kényeztetéshez, így a ház champagne-át minőségi vajjal párosították. Elképzelni sem tudunk tökéletesebb kiegészítőt egy villásreggelire, péksütemények mellé, de bármilyen, vajjal készült szószt feldobhatunk vele, legyen az akár lemon curd a süteményekhez vagy egy klasszikus beurre blanc a lazacunk mellé.

Léggömblánc: MoMA Bubble nyaklánc

MoMA Bubble nyakl\u00e1nc

MoMA

Ahogy fent is említettük, a buborékok nemcsak finomak, de szépek is, erre épít a MoMA dizájnboltjában kapható, üvegbuborékokból álló nyaklánc. A törékeny műalkotás visszafogott eleganciája mellett is igazi statement darab, a muranói fújt üveggömbökön visszaverődő fény ragyogása megragad minden tekintetet.

Házi wellness: Jacuzzi J575

Jacuzzi J575

Jacuzzi

A buborékokról a kedvenc champagne-unk mellett a pezsgőfürdő a másik evidens asszociáció. Érdemes körülnézni az újdonságok közt, ugyanis bőven többről van már szó, mint néhány egyszerű vízsugárról: a Jacuzzi felsőkategóriás modelljeinek masszázsfunkcióit és hőmérsékletét applikáción keresztül is állíthatjuk, de akár okosasszisztensünket utasítva is előmelegíthetjük a terepet az esti relaxációhoz.

A figyelmetekbe ajánljuk