5 tárgy a tavasz szerelmeseinek
unsplash / Barna Kovács

5 tárgy a tavasz szerelmeseinek

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! Ezért ma a tavasz hírnökeié, a tulipánoké a főszerep. Ezek a hagymásnövények ezerféle színnel teszik üdévé az áprilist, a sokszínűség pedig az életünkbe is beköltözhet az alábbi tippekkel.


Az iPad tok

amara.com

A WOUF évek óta elkápráztat bennünket egyszerű, funkciónális táskáival és tokjaival, melyek minden szezonban más mintával kelnek életre. Aktuális kedvencünk a márkától a tulipános print, melyből többféle terméket is kínálnak. Mi ezúttal az iPad tokjukkal estünk szerelembe, hiszen ki ne vágyna arra, hogy még a kütyüjei is virágba boruljanak.

Az illat

byredo.com

A svéd kortárs márka, a Byredo hamar óriási népszerűségre tett szert, ami nem csoda, hiszen karakteres, minimalista üvegeik ezer közül is felismerhetőek, és minőségi, hosszantartó, karakteres illatokat rejtenek. A La Tulipe névre keresztelt parfümben a márka alapítója, Ben Gorham a tulipánok törékenységét és telt színét igyekezett megragadni.

A blézer

dior.com

A Dior Bar fantázianevű kabátkája ikonikus darab, mely nem hiányozhat egy gardróbból sem. Az ívelt derekú, letisztult blézer szerintünk formájában szintén a tulipánokat idézi, miközben mérhetetlenül nőies és kifinomult megjelenést biztosít.

A rúzs

maccosmetics.hu

Ha létezik piros rúzs, ami mindenkinek jól áll, akkor az aMAC Ruby Woo árnyalata. A klasszikus, hűvös piros árnyalat idén nem csak a megszokott fekete csomagolásban, hanem virágmintás, tavaszi változatban is kapható. Mi mindenképp beszereznénk belőle egyet!

A kehely

amara.com

A Sir/Madam poharai kellemes színükkel és kerekded, kecses formájukkal is a tavasz tulipánjait idézik. A Rialto nevű kelyhekkel nem lehet mellélőni: bármilyen italt is szervírozzunk bennük, a siker garantált!

A figyelmetekbe ajánljuk