5 tárgy, amit a gondoskodás jár körül

A gondoskodás és a szeretet kéz a kézben járnak: legyen szó a mások iránt érzett vagy akár az önmagunk iránti szeretetről, ha az embernek fontos valaki – vagy valami, szükségét érzi, hogy gondoskodjon róla. Összeállításunkkal ehhez nyújtunk segítséget: ezúttal olyan különlegességeket válogattunk össze, melyek segíthetnek nekünk abban, hogy egy kis odafigyeléssel kifejezzük, ki és mi igazán fontos számunkra.


Az öntöző adagoló

Oliver Bonas

Amikor a növényeinkről gondoskodunk, a saját lelkünknek is jót teszünk. Az otthoni növényápolás számtalan pszichés előnnyel jár, azonban kihívást jelenthet, ha például hosszabb időre el kell utaznunk. Az Oliver Bonas öntöző adagolója megoldást jelent erre a helyzetre is, hiszen folyamatosan adagolja majd a vizet kedvenc növényeinknek, azaz gondoskodik róluk helyettünk is.

A laptop tok

omgbcn.com

Fontos, hogy a kütyüjeinkről is gondoskodjunk és védjük őket a külső hatásoktól. Így nem csak hosszú életűek lesznek és a lehető legtovább maradnak szépek, de bónuszként a divat iránti rajongásunkat is kiélhetjük, hiszen izgalmasabbnál izgalmasabb tokok és táskák közül válogathatunk. Laptopunkat például a Wouf párnázott tokjába is tehetjük, amire öröm lesz ránézni!

A kenyérsütő

Amara

A kenyérsütés reneszánszát éli, ami nem csoda, hiszen semmi sem hasonlítható az otthon, sajátkezűleg készített kenyérhez. Az Emile Henry piros színben pompázó kenyérsütőjének minden konyhában helye van, hiszen mi sem örömtelibb annál, mint mikor a szeretteinket az általunk sütött, friss kenyérrel kínálhatjuk meg.

A jógakerék

thefaircottage.com

Az öngondoskodás egyik legfontosabb eleme a rendszeres testmozgás. Naponta lgalább fél órát mindenkinek kellene sportolnia, ami kihívás a mai, rohanó világban, amikor minden egyes percünk be van osztva. Ha viszont olyan mozgásformát választunk, ami otthon is kivitelezhető, megspórolhatjuk az edzőterembe utazás és a hazajutás idejét. A Huku jógakerék szettje ebben lehet a segítségünkre, hiszen a használatával otthon is profi körülményeket teremthetünk a jógázáshoz.

Az ágytakaró

Oliver Bonas

Az öngondoskodás mentális feltöltődést is jelent. A minőségi pihenés ne csak az alvást jelentse: rendszeresen vonuljunk félre a világ zajától egy-két jó könyv és néhány pihe-puha párna, takaró társaságában. Az Issey hímzett, bársonyos ágytakarója inspirálhat minket a minőségi pihenésre, ráadásul a paplant és az ágyneműt is védi napközben.


A figyelmetekbe ajánljuk