Öt tárgy a varázslat szerelmeseinek

Amikor a bűvész előránt egy nyulat a cilinderéből. Amikor a fülünk mögül kerül elő egy százforintos. Amikor egy kártyapakliból pontosan az a lap hullik ki, amelyikre gondoltunk. A varázslat mindenkiből kihozza a gyereket: még a szkeptikus felnőttek szeme is felcsillan, ha csodát láthatnak. Az alábbi öt varázslatos tárggyal ugyanezt az örömöt és lelkesedést az otthonunkba és a mindennapjainkba is becsempészhetjük.Az asztal

Amara

Ha valami igazán különlegesre vágyunk, válasszuk a Fornasetti Magic Mani fantázianevet viselő kisasztalát. Az Olaszországban, kézzel készített asztalka a márka gazdag örökségének ünneplése, amely a klasszikus elemeket egyedi, modern részletekkel ötvözi, varázslatos stílust létrehozva.

Ár: 627 ezer HUF

A könyv

Assouline

Az eredeti fotókkal és ritka emléktárgyakkal, valamint Guillermo Del Toro előszavával és Steve Cohen szövegével ellátott Confronting Magic a bűvészkedés múltját, jelenét és jövőjét ünnepli. Mi ez, ha nem varázslat?

Ár: 21,7 ezer HUF

A kiöntő

Amara

Ez a Normann Copenhagen kiöntő a tivoli kertek varázslatos hangulatát idézi meg, mely akkor jön létre, amikor több ezer fény, szín és minta találkozik egy helyen és közösen megelevenítik a park élettel teli hangulatát. Ez a karamell színű, bájos befőttesüveg mindenhol különleges hatást kelt, akármelyik pontjára is helyezzük a lakásnak.

Ár: 28,5 ezer HUF

A parfüm

parfums-de-marly.com

A Darcy vibráló kompozíciójával egy olyan ünnepi találkozást varázsol elénk, amely egyszerre magával ragadó és élénk. Ez a népszerű parfüm a bergamott, a narancs és a citrusfélék napsütéses, édes illatával öltöztet fel minket. A pacsuli, pézsma és praliné lágy alapja után bontakozik ki az aromás kompozíció, ami teljes pompájában vidám, mégis hatásos illat.

Ár: 79 ezer HUF

A sütidíszítő szett

merimeri.com

Varázslatos sütiket készíthetünk ezzel a szettel, melyben összesen 24 darab toppert találunk 4 különböző mintával ellátva, aranyszínben pompázó csillagokkal, kártyákkal, kalapból előugró nyulakkal és galambokkal. De a csomagban találunk még egy 24 darabból álló aranyfóliás tokot is. A készlet egy különleges varázslatos show-dobozban, aranyzsinórral ellátott fogantyúval érkezik. Mi ez, ha nem egy fantasztikus ajándékötlet?

Ár: 5,7 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk