5 tárgy a kifinomult stílus legnagyobb rajongóinak

5 tárgy a kifinomult stílus legnagyobb rajongóinak

A stílus maga az ember, ezért amikor a stílusról beszélünk, nem kizárólag a divatra gondolunk. A főzéstől kezdve az edzésen keresztül a játékig bezárólag mindent lehet átlagosan vagy stílusosan csinálni. Mi ez utóbbira bíztatnánk mindenkit, összeállításunkkal pedig ehhez szeretnénk némi inspirációt nyújtani.A kötény

Dutch Deluxe

A Dutch Deluxe kötényei felülírnak mindent, amit eddig a konyhai viseletről gondoltunk. A stílusos, bőrből készült konyhai kiegészítők komolyságot és eleganciát csempésznek a sütés-főzés világába, egészen új szintre emelve ezzel a konyhában töltött percek milyenségét. A legmagasabb minőségű bőrből készült kiegészítő mindemellett időtálló, praktikus, és strapabíró darab.

A kendő

Gucci

Legalább egy klasszikus Gucci-darabnak minden stílusos gardróbban helye van! Bár a márka az utóbbi években a tőle megszokott irány mellett egy radikálisan új, humoros, konvenciókat és kifinomultságot félredobó úton is elindult, a Guccira jellemző klasszikusok máig megtalálhatóak a márka kínálatában. A lovaglósportok világát idéző, kengyel mintás selyemkendőjük például egy igazi időtlen darab, amivel pillanatok alatt stílusossá varázsolhatjuk még a leghétköznapibb szettünket is.

A törölköző

Amara

A Sora multifunkciós törölközője extragyorsan képes felszívni a nedvességet és ugyanilyen gyorsan meg is szárad. Különleges anyagánál és 78x138 centis méreténél fogva nem csak az edzőterembe vihetjük magunkkal, hanem az uszodába vagy a strandra is. Visszafogott színvilága és modern mintája révén garantáltan mi leszünk a legstílusosabbak a parton és a sportpályán is.

A levélbontó kés

Amara

Nem csak az ördög, a stílus is a részletekben rejlik! A Lito levélbontó késével még az olyan hétköznapi tevékenységekbe is belecsempészhetünk egy kis egyediséget, mint például a levélbontás. A szemet formázó, 24 karátos arannyal bevont kés méltó társunk lehet a levélbontás szertartásossága során, amikor pedig épp nem használjuk, az íróasztalunk ékeként ad majd hozzá a mindennapjainkhoz.

A sakk-készlet

Ralph Lauren

A sakk a legkifinomultabb játék, ami emberemlékezet óta létezik. A stratégiai gondolkodást igénylő játék szinte minden pillanatban a stílus fontosságára emlékeztet bennünket, a sakk ugyanis arra ösztönzi az embert, hogy képes legyen stílusosan küzdeni és elegánsan nyerni vagy épp méltóságteljesen veszíteni. A Ralph Lauren sakk-készlete ugyanezeket az értékeket közvetíti minden részletével. A kézzel fából és bőrből készített, króm figurákkal érkező szett épp olyan tekintélytparancsoló már önmagában is, mint egy stílusos sakkjátékos.

A figyelmetekbe ajánljuk