5 tárgy a zene szerelmeseinek
Unsplash

5 tárgy a zene szerelmeseinek

A zene szerintünk az élet ünnepe. Legyen szó bármilyen stílusról, korszakról vagy előadóról, amikor felcsendül egy sláger, minden kicsit szebb és jobb lesz. A dallamok kétségtelenül megfűszerezik a mindennapjainkat, ezért válogatásunkban most olyan különlegességeket gyűjtöttünk össze, melyekkel az élet több területére is becsempészhetjük a zene iránti rajongásunkat.A napszemüveg

Tipton Eyeworks

A Tipton Eyeworks hosszú ideje az egyik legizgalmasabb hazai vállalkozás. A márka Vinilyze “Wear the Music” névre keresztelt vonala bakelitlemezekből készült szemüvegeket és napszemüvegeket kínál. Tökéletes választás a divat és a dallamok szerelmeseinek: művészeknek, kreatív arcoknak, és bárkinek, akinek a zene a mindene.

A könyv

Oliver Bonas

David Bowiet senkinek sem kell bemutatni. Korunk egyik legnagyobb popkulturális ikonjának viszont nemcsak a lemezjátszónk mellett gyűjtött lemezek közt van bérelt helye, hanem a könyvespolcunkon és a gondolataink közt is. Az Oliver Bonas kiadványában David Bowie bölcsességeit gyűjtötték csokorba: a zenésszel valaha készült interjúk elgondolkodtató állításai röviden, tömören, de tartalmasan foglalják össze mindazt, amiért David Bowie David Bowie.

A hangfalborító

Skiniplay

Ha a hangfalborító elsőre új fogalomnak is tűnhet, mint lakberendezési tárgy igenis létezik! És milyen jó, hogy létezik! A Skiniplay jóvoltából mostmár Beoplay A9-es hangfalunkat is bármikor felöltöztethetjük, ezzel is bizonyítva, hogy a zene nem csak egy művészeti forma, hanem egy életérzés! A Franciaországban, kézzel készült borítók könnyen, alig 10 másodperc alatt felhelyezhetők és bármikor cserélhetők, így akár a hangszórónkat is a hangulatunkhoz igazíthatjuk.

A doboz

Milk Concept Boutique

Ebben a különleges válogatásban több művészeti ág is találkozik: Mozart klasszikusát, a Don Giovanni kétfelvonásos operát ezúttal a nagymúltú Fornasetti vitte színpadra. A Simone Toni karmester által vezényelt harmincfős Silete Venti! zenekar a mű eredeti arcát keltik életre. A DVD révén a koncert megtekintése mellett a backstagebe is bepillanthatunk és interjúkat is láthatunk. Mindez a Fornasettitől már megszokott, legmagasabb szintű, egyedi designnal érkezik.

A fejhallgató

Mall.hu

Vannak helyzetek, amikor a legnagyobb lendületünk ellenére is azt szeretnénk, ha mégsem szólna annyira hangosan az ének. Ha valamiért épp tekintettel szeretnénk lenni a környezetünk nyugalmára, vagy csak magunkkal szeretnénk vinni a kedvenc slágereinket az utcára, akkor elengedhetetlen szükségünk lesz egy fejhallgatóra. Az Urban Ears Pampas fejhallgatója nem csak hangzás terén csodás: a letisztult, kifinomult, modern és unisex designt minden korosztály imádni fogja, ráadásul bármilyen stílusú szetthez jól mutat.

A figyelmetekbe ajánljuk