5 tárgy az erdők szerelmeseinek

Húsvéthétfő közöledtével mi másból is meríthetnénk inspirációt, mint a legismertebb locsolóversből, a „Zöld erdőben jártam" kezdetű mondókából. Összeállításunkkal ezúttal azt szeretnénk megmutatni, miként csempészhetünk némi frissességet, üdeséget, színt és persze egy kis tavaszt mindennapjainkba.A táska

gucci.com

A Gucci Dionysus fantázianévre keresztelt táskája idén már zöld színben is elérhető, mely által nemcsak stílusunkba, de mindennapjainkba is csempészhetünk egy keveset a természet legjellegzetesebb árnyalatából. A prémium kategóriás bőrből készült, Swaroski-kritályokkal díszített, tigrisfejes csattal érkező kiegészítő a szezon egyik megkerülhetetlen darabja.

Az üvegek

amara.com

Az LSA International Canopy Collection olyan üvegáruk kollekcióját takarja, melyek szó szerint életet visznek otthonunkba: a kiöntők és poharak mellett gyökereztetésre alkalmas kisebb üvegeket, vázákat, és üvegházként funkcionáló tárolókat is találunk a márka kínálatában.

A kanapé

amara.com

A Norman Copenhagent senkinek sem kell bemutatni: a designstúdió már ismert zseniális vonalvezetésű, dekoratív, mégis funkcionális termékeiről. Hyg névre hallgató, mohazöld kanapéjukkal valódi erdei hangulatot varázsolhatunk a nappalinkba.

Az ékszerdoboz

oliverbonas.com

Az Oliver Bonas ékszerdoboza szakítva a hagyománnyal egészen másként értelmezi az ékszerdoboz fogalmát, mint a legtöbb márka. Több szintes, kihúzható fiókos dobozukból nem hiányzik a fantázia és a játékosság, de mindemellett a praktikumra is gondoltak, hiszen ennyi rekeszben garantáltan nem keverednek majd össze kedvenc csecsebecséink.

A takaró

finnishdesignshop.com

A Ferm Living szövettakarója nemcsak kellemes tapintású és meleg, de egyben olyan gyönyörű is, hogy akár falikárpitként is használhatjuk dekorációs célokra! Az erdők élővilágát idéző minta a 100% pamutból készült anyaggal együtt válik igazán természetközelivé, összhatását tekintve pedig mesébeillő hangulatot varázsol maga köré, bárhol is használjuk.

A figyelmetekbe ajánljuk