naplemente a tengerparton
Unsplash

5 tárgy, ami felidézi a nyári naplementéket

Most, hogy hivatalosan is szeptemberre lapoztunk a naptárban, a nyáresti élmények már csak emlékek maradnak. Míg ezek a szép pillanatok a lelki szemeink előtt elevenednek meg újra és újra az ősz folyamán, addig a következő kiegészítőkkel egy kicsit az érzést is visszahozhatjuk mindennapjainkba!


A parfüm

\u200bGoldfield & Banks  Sunset parf\u00fcm

Goldfield & Banks

Ahogy a tavaszi zápornak vagy a tengerparti sétának, úgy a nyári naplementének is van egy különleges illata. A Goldfield & Banks pedig üvegcsébe is zárta, hogy könnyebben felidézhessük kedvenc emlékeinket az év minden napján. A Sunset Hour parfümben ausztráliai santalum, pézsma, madagaszkári vanília, karamell és kasmírfa illatjegyek találkoznak.

Ár: ~ 62 ezer HUF

Az ágynemű

luxus szat\u00e9n \u00e1gynem\u0171 narancss\u00e1rga sz\u00ednben

linenbundle.com

Egy hosszú nap végén másra sem vágyunk, mint bedőlni a pihe-puha ágyba. A linenbundle szatén ágyneműhuzata garantálja a nyugodt éjszakát, ahogy a luxus érzését is a naplemente színében pompázó garnitúrájával. Ilyen körülmények között az álmodozás is mesésebb!

Ár: ~ 95 ezer HUF

Az ékszer

9 kar\u00e1tos arany nyakl\u00e1nc

farfetch.com

A játékosság és a minimalizmus találkozásaként született meg az olasz ékszermárka különleges nyaklánca. Az Alita 9 karátos aranyból készült darabjának medálján a Hold és a Nap sziluettje elevenedik meg. Visszafogott, mégis különleges – pont erre van szükségünk.

Ár: ~ 160 ezer HUF

Az üvegpalack

sz\u00ednes \u00fcvegek, \u00fcveg tet\u0151vel

amara.com

A naplemente színeiben bombázó Pols Potten üvegek egyszerre nyújtanak üde látványt az otthonunkban és juttatják eszünkbe azokat a csodás nyári estéket. Ha nem is egy koktéllal a kezünkben ülünk a tengerparton, a kanapén való álmodozáshoz és a vendégváráshoz is jól fog jönni ez az üvegszett.

Ár: ~ 230 ezer HUF

A pulóver

Gucci naplement\u00e9s pul\u00f3ver cipz\u00e1ros ujjal

Gucci

A hűvös esték igazi megmentője: a Gucci „sunset” pulóverjében egyszerre elevenedik meg a 80-as évek és a mai kor trendje, miközben minőségi anyaghasználatának köszönhetően elképesztő kényelmed nyújt a viselése. A naplemente-mintás, laza fazonú felső különlegessége a lecipzárazható ujj.

Ár: ~ 760 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk