Az orgonán túl – 5 tárgy anyák napjára

Nemcsak anyák napján, de ilyenkor különösen adja magát az alkalom, hogy kedveskedjünk annak, akinek olyan sokat köszönhetünk. Persze tudjuk jól, hogy a legtöbb édesanyának egy szál virág is mindig örömet szerez, de miért is érnénk be ennyivel?​Az illatgyertya

Ginori

Elegáns fehér porcelánedény, amely egy női arcot idéz – a 18. század óta létező Ginori márka különleges darabja tökéletes ajándék bárkinek, aki számára fontos az otthon. Az edényben rejlő gyertya a bergamott, a feketeribizli, a menta, a toszkán ciprus, a méz és a pézsma illatával mindig eszünkbe juttatja azt, aki igazán számít.

Ár: ~ 210 ezer HUF

A kölni

Selfridges

Bár a cseresznyefavirágzásnak már vége, szerencsére nem kell lemondanunk arról a különleges illatról, amely ezt az időszakot kíséri. A Jo Malone London Sakura Cherry Blossom kölnijének hála egész évben velünk maradhat a tavasz utánozhatatlan illata – egy apró üvegcsébe zárva. Tökéletes ajándék a virágok szerelmeseinek.

Ár: ~ 47 ezer HUF

A nyaklánc

Oliver Bonas

Egy apró medálba bújtatott figyelmesség, amely elegáns és letisztult, igazi kortalan ékszer a brit Oliver Bonas márka palettájáról. A diszkrét aranylányon egy holdkő és kis virág rejlik aranyozott foglalatban, amely megdobogtatja minden ékszerrajongó szívét.

Ár: ~ 30 ezer HUF

Az öntözőkanna

FinnishDesign

Egy csodás cserepes virág mindig nagyszerű ajándék, de az igazi öröm nemcsak a gyönyörködésben, hanem a gondozásban is rejlik – ehhez pedig nem hiányozhat egy különleges öntözőkanna. A Skultuna Nature sárgarézből készült darabja igazi ünnepé varázsolja az öntözést.

Ár: ~ 53 ezer HUF

A kendő

MyTeresa

A Dolce&Gabbana tiszta selyemből készült kendője vidám, pipacsos mintájával minden outfitet új szintre emel. Elegáns és mégis játékos, romantikus kiegészítő, amely az idei nyár utazásainak elengedhetetlen kelléke lesz.

Ár: ~ 136 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk