étcsokoládé és tejcsokoládé

Étcsokoládé, tejcsokoládé, fehércsokoládé, karamellás tejcsokoládé, cukormentes étcsokoládé – hosszasan tudnánk sorolni, hogy hány fajtáját szeretjük a kakaóbabból készített édességnek. Úgy tartják, hogy a csokoládéfogyasztás számos jótékony hatással bír, mégis a legtöbben inkább élvezeti faktorból majszoljuk. Július 7-én, A csokoládé világnapján azoknak is kedvezünk, akik épp annyira odavannak ennek a finomságnak az illatáért vagy épp a színéért, mint az ízéért.


A könyv

bookdepository.com

Van, aki eszi, van, aki pedig olvas róla. Pierre Marcolini Chocolate: From the Cocoa Bean to the Chocolat könyve 170 különleges recepttel kedveskedik a csokoládéimádóknak. Akinek pedig ez sem lenne elég ok a könyv azonnali beszerzéséhez, 240 különleges csokoládés fotó is helyet kapott a kiadványban, ami ajándéknak sem utolsó.

Ár: ~ 13 ezer HUF

A táska

ikonikus csokibarna Chanel kist\u00e1ska

chanel.com

Meglátni és megszeretni – ez a csokoládé színben pompázó Chanel kistáska igazi klasszikus darab. Az „1990s mini Classic Flap Square” báránybőrből készült táskát a különlegesen finom kidolgozás teszi teljessé, minden egyes részletéről lerí az elegancia és a luxus.

Ár: ~ 3 300 ezer HUF

Az arcmaszk

eminenceorganics.com

Az illatánál már csak a hatása jobb az Éminence Chocolate Mousse Hydration maszknak. Az antioxidánsokban gazdag kakaó mellett makadámia-, mandula- és jojobaolajjal felturbózott arcmaszk gondoskodik a hidratáltságról, a bőrünk azonnal frissebb érzetű lesz.

Ár: ~ 19 ezer HUF

A fondüszett

\u00f6nt\u00f6ttvas csokol\u00e9d\u00e9 fond\u00fcszett

amara.com

Még a legjobb hangulatú baráti estét is fel tudja dobni egy kis közös csokimajszolás. A STAUB mini fondüszettje ideális kisebb összejövetelekre: az öntöttvas melegítőhöz négy villa tartozik. A szépen felkockázott gyümölcsök, pillecukrok és más édességek pedig mehetnek is az olvaszott csokiba egy kis mártózásra.

Ár: ~ 34 ezer HUF

A parfüm

Instagram/@montale

Kifinomult, gourmand illat a kakaó és a vanília hangsúlyos akkordjaival, ami egész egyszerűen belopja magát a csokirajongók szívébe – és orrába. A Montale Chocolate Greedy illata már első fújásra a luxuspralinék világát eleveníti meg. Létrejöttét Pierre Montale parfümőrnek köszönhetjük, aki keserűnaranccsal tette tökéletessé a parfümöt.

Ár: ~ 30 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk