5 tárgy, ami tökéletessé teszi a pikniket
Néha kifejezetten jólesik egy kicsit kiszállni a mókuskerékből és átadni magunkat a pihenésnek. Miért is ne tehetnénk meg mindezt a szabadban, egy kellemes piknik során? Ha bepakoltuk a legszükségesebbeket, akkor már csak egy dolgunk lesz: feltöltődni a természet páratlan erejével.


A speciális pléd

Heating and plumbing

Persze, legyinthetnénk, hogy bármi megteszi, amit le lehet teríteni a földre, ugyanakkor aki valaha is kísérletezett már vele, az tudja, hogy nagyban növeli a komfortérzetet egy hamisítatlan piknikpléd. A Lollypop „Duck Egg” névre hallgató darabja amellett, hogy vízálló, a fekvőfelülete 100%-ban gyapjúból készült. Stílusosságának csúcsát pedig a kézzel készített, fehér bőrpánt adja, ami megkönnyíti a hordozását.

Ár: ~ 69 ezer HUF

A stílusos kosárka

Falatozgatás nélkül nincs piknik! Mindenkire rábízzuk, hogy milyen finomság kerül a kosarába, az azonban nem lehet kérdéses, hogy az eldobható, műanyag étkészletek ideje lejárt – pikniktől függetlenül. Érdemes beszerezni egy olyan kosarat, ami minden igényünket kielégíti, még egész távol a konyha luxusától is. A Fendi egy igazi luxusdarabot álmodott meg: a rattan kosárba a tányérokon túl, evőeszközök, poharak és csészék is helyet kaptak, hogy semmire se legyen gondunk a természetben.

Ár: ~ 1.900 HUF

Az emlékek őrzője

Leica

A természetben töltött nap szépen megörökített emlékek után kiált. A Leica M10-R fényképezőgéppel igazi profinak érezhetjük magunkat: a 3.0"-os LCD érintőképernyő, a 40MP CMOS szenzor és a beépített WiFi mind-mind az előbbi érzést hivatottak elérni. Kompakt és diszkrét darab, ami varázslatos képi világgal állít emléket életünk legszebb pillanatainak.

Ár: ~ 3.200 HUF

A játék, ami nem maradhat el


Amara

Amikor egy picit laposodik a piknik hangulata, akkor lehet bedobni egy jó kis játékot. Mi az, ami kis helyen elfér, mégis a legtöbbek szívesen játszanak vele? Természetesen a francia kártya! Bridzs, huszonegy, kanaszta, póker, pasziánsz, römi, hogy csak néhányat említsünk a játékok közül, melyekhez tökéletes lesz ez a dupla pakli kártya. A Pigeon & Poodle ráadásul egy igazán különleges, természetes bőrből készült, vintage dizájnnal ellátott darabot dobott piacra.

Ár: ~ 200 ezer HUF

Az olvasnivaló

Hamu és Gyémánt magazin

Aki a madárcsicsergést egy jó olvasmánnyal dobná fel, annak keresve sem kínálhatnánk jobb opciót a Hamu és Gyémánt magazinnál, amelyre most extrán megéri előfizetni, ugyanis a készlet erejéig Líra könyvcsomag jár mellé!

A figyelmetekbe ajánljuk