5 tárgy, ami kisegít minket a hőségben

Bár vízre az év minden napján szükségünk van, a nyári hőségben még jobban esik – legyen szó néhány hűs kortyról, amit magunkhoz veszünk vagy egy hatalmas csobbanásról a vízparton. Ahogy mi, úgy a növények és a házi kedvencek is jobban igénylik ilyenkor a vizet, felfrissülésükről pedig okos trükkökkel a távolból is gondoskodhatunk.


A palacktáska

Louis Vuitton

Aki igazán tudatos, az mindig tart magánál egy palackot, amit napjában többször is meg tud tölteni vízzel. Aki pedig szeretné mindezt igazán stílusosan tenni, az beszerezhet egy palacktáskát is hozzá. A Louis Vuitton luxusdarabja minden igényt kielégít: a fémkulacs tökéletesen tartja a hőt, míg az ikonikus mintázatú táska minden szemet magára vonz.

Ár: ~ 600 ezer HUF

Az önitató

Uncommongoods

Amikor néhány napot távol szeretnénk tölteni az otthonunktól, mindig adódik a kérdés: mi lesz a növényekkel? Amennyiben nem szeretnénk a barátokat vagy a szomszédokat bevonni a locsolás projektbe, úgy érdemes beszerezni a kristály alakú önitatót, ami akár három-négy napig is gondoskodik a növényünk hidratáltságáról.

Ár: ~ 7 ezer HUF

A kancsószett

Amara

Kevés praktikusabb és stílusosabb kiegészítőt tudunk elképzelni a NUDE „Mr & Mrs Night Water” szettjénél annak, aki éjjelente rendre megriad, hogy enyhítse szomjúságát egy pohár vízzel. Az ólommentes kristályból készült kancsó és a hozzá tartozó pohár egyszerre elegáns, egyszerű, ugyanakkor nagyon modern – egyértelműen dísze lesz az éjjeliszekrénynek.

Ár ~ 35 ezer HUF

A gumimatrac

Amara

Amikor a hőmérő higanyszála harminc fok fölé kúszik, egyenesen égünk a vágytól, hogy a vízben, vagy legalább vízközelben tölthessük a napot. A Sunnylife palack alakú, felfújható gumimatraca gondolkodik róla, hogy egész nap csak ringatózni akarjunk a hullámokon.

Ár: ~ 29 ezer HUF

A vízadagoló

Vannak alkalmak, amikor nem megoldható, hogy házi kedvencünk velünk tartson a nap folyamán, ilyenkor természetesen gondoskodni kell neki előre a megfelelő folyadékpótlásról. A Tesla „Smart Pet Fountain” egy olyan okos vízadagoló, ami 2 liter tiszta vizet képes biztosítani a távollétünk során. És ez még nem minden! A készülék UV-lámpával van felszerelve, amely sterilizálja a vizet, a vízadagolóhoz tartozó applikáción keresztül pedig manuálisan is vezérelhetjük a szerkezetet.

Ár: ~ 27 ezer HUF


A figyelmetekbe ajánljuk