5 tárgy az illatrajongóknak

Egy kellemes parfüm jó érzést kelthet bennünk, míg a lángos vagy épp a naptej illata a balatoni nyarakat idézheti fel. Tudományos tény, hogy az illatok, melyekhez pozitív élményeket kapcsolunk, azonnal javítanak a hangulatunkon. Éppen ezért fontos az, hogy milyen különlegességekkel vesszük körül magunkat!​A lakás dísze

farfetch.com

Elsőre ránézésre csupán egy modern lakáskiegészítőnek tűnik a MAD et LEN Pot Pourri Totem terméke, ám ennél sokkal több van benne – szó szerint! A totemikus tárgy kézzel formált vas tetejét felnyitva, ugyanis illatos kristályok sorakoznak egymás mellett, hogy új emlékekkel töltsék fel az életteret. Az ehhez használt parfümök mindegyike a dél-franciaországi Alpokban fekvő cégben készülnek és nem tartalmaznak alkoholt.

Ár: ~ 117 ezer HUF

Olvassunk utána!

gestalten.com

Aki szeretné az illatokhoz kapcsolódó tudását bővíteni, annak egyenesen kihagyhatatlan olvasmány a The Essence. Ez a különleges könyv elmélyül a történelemben, a tudományban és nem utolsósorban a kultúrában, hogy megfejtse, miért is olyan fontos számunkra, hogy kellemes szagokkal vegyük körbe magunkat.

Ár: ~ 16 ezer HUF

Otthon, édes otthon

Amara

Amikor belépünk egy lakás ajtaján, első körben az illatok csapnak meg minket, legyen szó egy frissen sült pitéről vagy akár az otthon „tisztaságáról”. Az, hogy mi az, ami abszolút boldogságot vált ki az érzékeinkből, az mindenkinél más és más lehet, ugyanakkor vannak illatok, amik a legtöbbeknél azonosan kellemes hatást érnek el. A Johnson & White térparfümjében a tökéletes illatjegyek mellett az elegáns megjelenés is plusz pontot érdemel.

Ár: ~ 67 ezer HUF

Útközben is komfortosan

Jo Malone

Aki autóval közlekedik a mindennapokban, az talán már utánaszámolt, hogy a napja igen nagy részét tölti sokszor négykeréken. A dugóban töltött hosszú percek, órák sokasága után bátran merjük kijelenteni, hogy a gépjárművünk szinte a második otthonunk. Épp ezért ott is megérdemeljük azt a luxust, hogy a lehető legkényelmesebben és komfortosabban töltsük el az időt. A Jo Malone Wood Sage & Sea Salt autós diffúzora garantáltan gondoskodik az élményről!

Ár: ~ 34 ezer HUF

Ékszerbe zárt kincs

niche-beauty.com

Ez a különleges ékszer ajándéknak sem utolsó! A Piece egy olyan kézzel készített nyakláncot álmodott meg, amihez egy aprócska (5ml) parfüm tartozik. A limitált kiadásban piacra dobott termék arany és fekete színben is elérhető, valamint a Clean Beauty előírásoknak megfelelően készült.

Ár: ~ 84 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk