Itt a grillszezon! 5 tárgy a kerti sütögetéshez

Elmélyült beszélgetések, hatalmas nevetések és finom falatok – talán így a legegyszerűbb körülírni, mennyire kellemes élmény lehet a nyár első kerti grillezése. A megfelelően előkészített ételeken túl csak pár dologra lesz szükségünk, hogy a program igazán különleges legyen – mutatjuk is, melyek ezek.​A fűszerkeverék

A Spice Kitchen által piacra dobott fűszerkeverékszettnek köszönhetően még azok is kiváló húspácot tudnak összedobni, akik annyira nem jeleskednek a konyhában. A Trio BBQ Collection fantázianevet viselő összeállításban olyan mindenki által kedvelt ízeket találunk, mint a tandoorimasala, a tex-mex vagy a jerkbeef.

Ár: ~ 8900 HUF

A könyv

A The Kinfolk Table nemcsak szakácskönyv, hanem nemzetközi kaland is egyben, amely összesen 85 receptet tartalmaz – elragadó fotók és történetek kíséretében. A frissen szedett, grillen sült kagylótól kezdve a kimchi kuszkuszon át a fűszeres nyers csokoládémousse-ig számos különleges ételt találunk ebben a kötetben.

Ár: 15 ezer HUF

A poharak

Talán csak egyetlen dolog fontosabb az éppen készülő ételnél, mégpedig az, hogy milyen koktélt fogyasztunk mellé. Kiváló választás lehet például a gin tonic, amelyet akár az Oliver Bonas gyönyörű poharaiból is elfogyaszthatunk. A klasszikus copa de balon stílusú Rina Green-poharakat a zöld üvegszár és a texturált gyémántminta teszi még különlegesebbé.

Ár: 8600 HUF

A pad

A Hiray szembetűnő példája annak, hogy a Kartell hogyan építi be termékcsaládjába a fenntarthatóság szempontjából kulcsfontosságú fémet. Az innovatív hegesztett huzalos eljárást kihasználva a kollekció könnyű szerkezeti elemeket tartalmaz, amelyek egyszerre funkcionálisak és vizuálisan is csábítóak. Elegáns színek széles választékában kapható.

Ár: 290 ezer HUF

A kültéri konyhapult

A Broberg & Ridderstråle által tervezett Open Kitchen egy prémium minőségű anyagokból készült, kültéri használatra szánt, moduláris kereteket, fiókokat és szekrényeket tartalmazó elegáns konyhapult. A termék kiválóan alkalmazható kültéri grillezések alkalmával, de használhatjuk más, konyhai előkészületeket igénylő eseményekhez is.

Ár: 270 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk