new york

A város, ahol filmes szuperprodukciók ezrei játszódnak, amely a dizájn és a divat fellegvára, és ahova megérkezni könnyű, de magunk mögött hagyni annál nehezebb. Ezúttal New Yorkhoz kötődő tárgyakból válogattunk azoknak, akik még nem jártak a metropoliszban és azoknak, akik visszavágynak.​A játék

Moma Design

Amikor a Vasalóház (Flatiron Building) és az Empire State Building sakk-mattot ad a One World Trade Center épületének, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a sakkjátszmánk új szintekre lépett. A New York építészeti remekeit ünneplő sakk-készlet 32 akrilból készült, filctalppal ellátott figurát és egy összehajtható sakktáblát tartalmaz.

Ár: ~ 79 ezer Ft

A parfüm

Bond no. 9

„A világ első értékpapír-parfümje: a dollárok és a centek még soha nem voltak ilyen jó illatúak” – így szól a Bond No. 9 Downtown Wall Street parfüm szlogenje. A fűszeres illat citrusos, tengeri és gyógynövényes jegyeivel azok a nőket és a férfiakat szólítja meg, akik számára fontos az eredetiség, a stílus és a humor. A Bond No. 9 márka víziója, hogy Manhattan minden negyedének saját illatot hozzanak létre.

Ár: ~ 105 ezer Ft

A kendő

WolfandBandger

A Lost Pattern NYC fekete-fehér színű selyemsálja New York City kulturális sokszínűségébe enged betekintést. A helyi művészek által készített szkeccsszerű rajzokon ékszerek, növények, koktélok tűnnek fel, de egy trombita, egy elviteles kávéspohár és egy kutya is megjelenik – mindegyik elem a város egy szegletét vagy szubkultúráját mutatja be.

Ár: ~ 62 ezer Ft

A könyv

Amara

A New Yorkot a legjobb írók szemüvegén keresztül, vezető fotóművészek ikonikus képeinek segítségével bemutató könyv számtalan frappáns idézettel kiegészítve kötelező darabja minden Nagy Alma-rajongó könyvespolcának.

Ár: ~ 91 ezer Ft

A térkép

Etsy

Ilyen térképünk biztosan nincs még New Yorkról! A fából faragott, kézzel készített dombornyomott kép különböző méretekben elérhető: stílusos szuvenír lehet barátainknak, rokonainknak vagy akár saját magunknak.

Ár: ~ 70 ezer Ft-tól

+ 1 A magyar divatbemutató

Csodás élményekért persze nem kell mindig messzire menni: az Orsoya Darchi Atelier-t övező ligetben ebben az évben is egy elvarázsolt birodalomba léphetnek be a IV. Dinner and Robes Fashion Show résztvevői június 27-én. A mese ezúttal a divattervező új kollekciója, az Atmosphere hangulatából bontakozik ki, és a korábbi évekhez hasonlóan a divat és a gasztronómia találkozásával az összes érzékszervet megmozgató kalandra invitálnak. Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf és a Textúra csapata a márka új kollekcióját inspirációként felhasználva alkotja meg az eseményt kísérő hatfogásos fine dining menüsort.

A figyelmetekbe ajánljuk