egy baráti társaság a tengerparton a tűz körül
Unsplash

5 tárgy, ami összehozza a barátokat

Barátok nélkül üres lenne az életünk, éppen ezért július 30-án ünnepeljük meg őket alaposan a barátság világnapján. A közösen eltöltött időnél kevés jobb ajándék létezik, így most ehhez ajánlunk néhány különleges tárgyat – de persze azokra is gondoltunk, akik a maradandó meglepetésekben hisznek.

A csészeszett

Roberto Cavalli cs\u00e9szeszett

amara.com

Egy csésze tea vagy kávé mellett a világot is meg tudja váltani két barát. Mindennek ad igazán stílusos keretet a Roberto Cavalli Home csészeszettje, amiben két – porcelánból készült – teáscsésze és csészealj kap helyet. A díszdoboznak köszönhetően kiváló ötlet akár ajándéknak is.

Ár: ~ 108 ezer HUF

A nyaklánc

Stone and Strand szem\u00e9lyre szabhat\u00f3 nyakl\u00e1nc

net-a-porter.com

Kevés találóbb ajándék létezik az ékszernél egy olyan fontos személy részére az életünkben, akitől az év nagy részében távol vagyunk. A STONE AND STRAND nyaklánca egyértelműen maradandó emléket tud állítani bármilyen alkalomnak: a személyre szabható ékszer visszafogott, ugyanakkor épp annyira látványos, amennyire egy finom ékszertől elvárnánk azt.

Ár: ~ 106 ezer HUF

A kártya

Gucci k\u00e1rtyaj\u00e1t\u00e9k b\u0151r tokkal

gucci.com

A végtelenségbe elnyúló baráti beszélgetés során sok helyen elő szokott kerülni egy pakli kártya. Hogyan lehet a játék igazán élvezetes? Úgy, hogy a Gucci ikonikus mintázata díszíti a lapokat. Már csak hab a tortán a különleges kidolgozású kártyatartó, aminek köszönhetően bármikor magunkkal vihetjük.

Ár: ~ 125 ezer HUF

A könyv

Assouline szivark\u00f6nyv

mrporter.com

A közös szivarozások emlékére kiváló ajándék lehet az Assouline lélegzetelállító könyve, ami stílusosan tálalja a benne rejlő kincseket. A The Impossible Collection of Cigars díszdobozos kiadványa a kubai dohányfarmokba nyújt betekintést, elképesztő illusztrációkkal és történetekkel.

Ár: ~ 380 ezer HUF

A pingpong

Fendi pingpong \u00fct\u0151k labd\u00e1val \u00e9s b\u0151r t\u00e1sk\u00e1val

Fendi

Barátságban versengeni? Maximum a sportpályán – ott viszont nagyon is ajánlott! A Fendi pingpong szettjébe két ütő, három labda és egy meseszép bőrtáska tartozik, a márka ikonikus logója pedig diszkréten, de mindenhol feltűnik, ezzel is erősítve a luxus érzését.

Ár: ~ 680 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk