rózsaszín kötött pokróc laptoppal és teával

Egy sima, egy fordított: a kötött és horgolt termékek mindig is egyet jelentettek a lelassulással, ahogy természetesen a puhasággal és az otthonossággal. Ám míg korábban a „tudomány” megállt egy szép pulóvernél, sapkánál, vagy sálnál, addig mára már igazán különleges formában is megjelennek a kötések.


A lábtartó

l\u00e1btart\u00f3 k\u00f6t\u00f6tt p\u00e1rn\u00e1val

notonthehighstreet.com

Igazán különleges, szívvel-lélekkel készült darab a Perch Upholstery „Helena” névre hallgató lábtartója, ami egy hajtűlábakon álló, kézzel kötött, óriás merinói gyapjú párna. A skandináv vonalat képviselő bútor egyedisége miatt garantáltan feldobja az életteret – és annak sem kell aggódnia, aki némiképp eltérne a monokróm színvilágtól, ugyanis számtalan árnyalatban elérhető a termék.

Ár: ~ 160 ezer HUF

A kutyaruha

barna kutya b\u00e9zs pulcsiban

Ralph Laurent Pet

Aki nem csupán a saját, de kutyája kényelméről is szeretne gondoskodni a hűvös időben, annak érdemes megszemlélnie a Ralph Lauren Pet kollekcióját. Az olasz kasmírból készült darab kellően melegen tartja a négylábút, miközben komfortos viseletet nyújt még futkorászás és játék közben is.

Ár: ~ 96 ezer HUF

A táska

k\u00f6t\u00f6tt Chlo\u00e9 t\u00e1ska

netaporter.com

A Chloé „Woody” táskája a Sarah's Bag együttműködésével született meg, amellyel a hátrányos helyzetű nőket kívánják támogatni, miközben a hagyományos, helyi kézművességet népszerűsítik. A teljes egészében kézzel készült, nano-változatú táskát úgy tervezték meg, hogy tökéletes mása legyen bőr és vászon társainak – egészen a logótól a pántokig.

Ár: ~ 215 ezer HUF

A takaró

feh\u00e9r chunky k\u00f6t\u00f6tt takar\u00f3 sz\u00e9ken \u00e1tdobva

panapufa.com

Nincs is jobb érzés egy hosszú nap után, mint elnyúlni a kanapén egy jó könyvvel és magunkra húzni egy pihe-puha takarót. A Panapufa – merinói gyapjúból – kézzel készített „chunky” takarója egyszerre testesíti meg a kényelmet és a tökéletes dekorációs elemet.

Ár: ~ 170 ezer HUF

A ruha

Saint Laurent feh\u00e9r k\u00f6t\u00f6tt maxiruha

Saint Laurent

A Saint Laurent gondolt egy nagyot és megálmodta a téli szezon egyik legmutatósabb és egyúttal legkényelmesebb darabját: a hófehér kötött ruhát. A 100% gyapjúból készült maxiruha gondoskodik róla, hogy a hűvös időben is komfortosan érezhessük magunkat. A finom, bordázott textúra, a kiszélesedő fazon pedig egyszerre nyújt elegáns és különleges megjelenést viselőjének.

Ár: ~ 1 320 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk