mézeskalács fenyőág mellett sok porcukorral

5 tárgy, ami hasznos lehet az ünnepi sütikészítés során

Hókifli, bejgli, mézeskalács és linzer: finomságok, amelyek illata egy perc alatt beteríti otthonunkat az ünnepek előtt. A készülődést nem érdemes az utolsó percre hagyni, hiszen ez az az időszak, amikor igazán átélhetjük a karácsony meghitt és örömteli hangulatát. Mutatunk néhány kiegészítőt, amik segítségünkre lehetnek a készülődésben.


A robotgép

KitchenAid menta sz\u00edn\u0171 r\u00e9z kever\u0151t\u00e1llal

KitchenAid

Az elegancia csúcsát testesíti meg a KitchenAid menta színben pompázó darabja, melyhez egy igen stílusos réz keverőtál tartozik. Már a megjelenése is fenséges, nem is beszélve a tudásáról: direkt meghajtású bolygómozgású motorral készült, így rendkívül hatékony, csendes és hosszú élettartamú. Dagaszt, habot ver, krémet és tésztát kever – ennél több segítség nem is kell a konyhában.

Ár: ~ 340 ezer HUF

A mézes bödön

L'OBJET m\u00e9zes b\u00f6d\u00f6n dobozban

selfridges.com

Az év végi ünnepekhez közeledve egyre több süteményben kap helyet a méz, amivel sok esetben épp oly nehéz dolgozni, mint tárolni. Az L'OBJET mézes bödönje, – ha a ragacsos érzés elkerülésére nem is feltétlenül nyújt megoldást, – garantáltan a konyhánk egyik dísze lesz: a porcelánból és 24 karátos aranyból készült darab különleges dekoráció hatását kelti.

Ár: ~ 76 ezer HUF

A kötény

barna sz\u00edn\u0171 k\u00f6t\u00e9ny f\u00e9rfin

wolfandbadger.com

Sokak fejében a konyhai kötény nem jelent egyet a stílusos megjelenéssel. Nos, ők még bizonyára nem találkoztak a brit Risdon & Risdon márkával, amelynek kollekciójában igazi kézzel készült remekművek sorakoznak. A letisztult formavilágú pamutvászon anyagot bőr szíjak teszik teljessé, valamint ne feledkezzünk meg a praktikus zsebekről sem.

Ár: ~ 103 ezer HUF

A süteményillat

krist\u00e1ly sz\u00ednes s\u00fctem\u00e9nyes \u00e1llv\u00e1ny

amara.com

Ha a kész a remekmű, akkor már csak a tálalásra kell ügyelnünk. Legyen szó tortáról, aprósüteményről, vagy díszes muffinokról, a Reflections Copenhagen extravagáns kínálójánál keresve sem találhatunk mutatósabbat. Az egyedi, kézműves technikával készült kristály süteményállvány olyan, akár egy csodaszép ékszer.

Ár: ~ 375 ezer HUF

Az illat

m\u00e9zeskal\u00e1cs illat\u00fa t\u00e9rparf\u00fcm piros sz\u00ednben

harrods.com

Ha nem elégszünk meg a mennyei süteményillattal a sütés perceiben, akkor érdemes beszerezni a CULTI MILANO Gioia névre hallgató diffúzort. A luxusparfümőrök által megálmodott illatosítóban a keserű narancs, a fenyő és a mézeskalács olvad tökéletes eleggyé, melyet a természetes rattan nádszálak isznak magukba és árasztják el általuk az otthonunkat.

Ár: ~ 67 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk