teafű és csésze tealevéllel egy tálcán
Unsplash

5 tárgy, ami élménnyé teszi a teázást

Egy csésze finom tea még a legborúsabb őszi napot is bearanyozza. A tökéletes élmény eléréséhez nagyban hozzájárul persze a minőségi teafű, ahogy a különleges kiegészítők használata is. Aki pedig maximalizálni szeretné a komfortot, az arra is ügyelhet, hogy miből és hol kortyolja el a finomságot.


A csésze

Gucci te\u00e1s cs\u00e9sze fekete feh\u00e9r sz\u00ednben

gucci.com

Divatrajongók, figyelem! A Gucci csészéje a hozzá tartozó csészealjjal egyszerre testesíti meg a trendiséget, a minimalizmust és a kifinomult divat iránti figyelmet. Érdemes az utolsó kortyig meginni a teánkat belőle, ugyanis külön figyelmet kell szentelni a csészében látható grafikának.

Ár: ~207 ezer HUF

A vízforraló

Bugatti arany sz\u00edn\u0171 v\u00edzforral\u00f3

amara.com

Nem csupán kiváló teljesítményű a Bugatti vízforralója, de elképesztően dekoratív is. Az ikonikus Touch Sense Vera Kettle még sosem volt ilyen csillogó, 24 karátos arannyal éri el ezt a hatást. Az időzítő funkció pedig azt is garantálja, hogy már ébredésünkkor tökéletes forróságú legyen a teánk vize.

Ár: ~ 800 ezer HUF

A teafű

csillagjegyes teaf\u0171 dobozban

selfridges.com

A közönséges teafüvek elbújhatnak a Newby Teas UK darabja mögött. Ez a szett egy meseszép dobozban kerül kínálásra, aminek részei a tizenkét csillagjegy teáit rejtő Swarovski kristályokkal díszített fémdobozok. Az asztrológiai jegyenként 30 grammos kiszerelések mindegyike az adott típusra vonatkozó ízvilággal van ellátva.

Ár: ~ 66 ezer HUF

A babzsák

r\u00f3zsasz\u00edn\u0171 babzs\u00e1k

heverde.hu

Ha kész a tea és be van készítve a kedvenc olvasnivalónk, akkor nincs más dolgunk, mint kényelembe helyezni magunkat. De hova? A Heverde babzsákjai mellett, – azontúl hogy nagyon dekoratívak és kényelmesek, – egy igen nyomos érv szól: a termékek a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei szervezetének társadalmi vállalkozásában működő Tű, Cérna, Szeretet varrodában készülnek. Ez az óriás fetrengő pedig elsőrangú kényelmet nyújt!

Ár: ~ 33 ezer HUF

A süteményes üveg 

s\u00fctem\u00e9nyes \u00fcveg k\u00e9zzel festett tet\u0151vel

harrods.com

A tárolóüveg, amiben süti van csak jó lehet. Főleg, ha mindezt kellő stílusosság járja körül, akárcsak a Mackenzie-Childs termékét. Az üvegtárolót egy kézzel festett, kockás mintás fedő díszíti, valamint egy sárgaréz fogantyú, ami még magasabb szintre emeli az elegáns megjelenést.

Ár: ~ 60 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk