asztal borral szőlővel kalappal és egy csokor rózsával
Unsplash

5 tárgy, amivel meglephetsz egy borimádót

Aki a jó bort szereti, rossz ember nem lehet! A szőlőből készült nedű szerelmesei minden bizonnyal nem bánják, ha egy újabb üveggel bővül a gyűjteményünk. Ám ha mégis egy igazi különlegességgel szeretnénk kedveskedni nekik, arra is van pár ötletünk!


A szervírozószett

boros k\u00e9szlet nyit\u00f3val fa dobozban

amara.com

Igazi élmény lesz a borozás a L’atelier Du Vin készletével, amiben gyakorlatilag minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet a szeánszhoz. Külön felhívnánk a figyelmet a dekoratív dobozra, amiben a csodák lapulnak, hiszen ez teszi igazán páratlan ajándékötletté a szettet.

Ár: ~ 312 ezer HUF

A táska

bortart\u00f3 t\u00e1ska b\u0151r f\u00fcllel \u00e9s monogramozhat\u00f3 taggel

wineenthusiast.com

Aki büszke a saját boraira vagy akár gyűjteménye egy-egy darabjára, az szívesen viszi magával őket, hogy egy hétvégi kirándulás alkalmával ízlelje meg a finomságokat. A bivalybőrből készült táska kifejezetten a palackok szállítására lett kialakítva, sőt, még egy külön palacktartó és dugóhúzó is a szett része. Igény esetén monogramozva is kérhető.

Ár:~ 110 ezer HUF

A gyertya

uncommongoods.com

A lakásdekoráció egyik fontos eleme a gyertya, ami kellemes hangulatot áraszt az őszi-téli estéken. Nos, egy igazi borkedvelő otthonában akár Chardonnay, Cabernet, Rosé vagy Pinot Grigio illatú kiegészítő is pislákolhat – mindezt környezetbarát, szójagyertya formájában természetesen.

Ár: ~ 10 ezer HUF

A pohár

Baccarat krist\u00e1lyb\u00f3l k\u00e9sz\u00fclt borospoh\u00e1r hossz\u00fa sz\u00e1rral

harrods.com

Adjuk meg a módját! Ha megvan a tökéletes ital, akkor már csak egy elegáns pohárra lesz szükségünk a felejthetetlen élmény eléréséhez. A Baccarat kristály borospohara maga a született elegancia, amely hosszú szárának köszönhetően is kiemelkedik a tömegből.

Ár: ~ 330 ezer HUF

A bornyitó

Roberto Cavalli Home bornyit\u00f3 k\u00edgy\u00f3val \u00e9s Swarovski k\u00f6vekkel

Roberto Cavalli Home

Olyan, akár egy csodaszép ékszer! A Roberto Cavalli Home kollekciójába megálmodott bornyitó egy visszafogott, ugyanakkor nagyon mutatós darab: a kígyó díszítette terméket a Swarovski kristályok teszik igazán elegánssá és kifinomulttá.

Ár:~ 181 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk