kajak és szörfdeszka a parton
Unsplash

5 tárgy a vízi sport szerelmeseinek

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, annál inkább vágyunk arra, hogy vízparton üthessük el az időnket. Aki pedig az aktív pihenést sem veti meg, annak kifejezetten jól fognak jönni az alábbi kiegészítők, amik igazi élménnyé teszik a vízi sportolást.


A játék

Rolling Stones ihlette strandlabda szett

amara.com

A bokáig érő vízben való – labda utáni – futkározás felér egy nagyon komoly edzéssel. És persze rengeteg örömteli percet is tartogat! A Sunnylife Rolling Stones ihlette strandlabda szettje amellett, hogy gondoskodik a mozgásról, igazi kihagyhatatlan darab a banda rajongóinak.

Ár: ~ 12 ezer HUF

A szörf

Christian Louboutin sz\u00f6rfdeszka piros feh\u00e9r sz\u00ednben

Christian Louboutin

Aki szörfözésre adja a fejét, keresve sem találhatna divatosabbat a Christian Louboutin deszkájánál. Az Olaszországban gyártott darab minden igényt kielégít, ami ahhoz kell, hogy gondtalanul lovagolhassuk meg a hullámokat.

Ár: ~ 3 800 ezer HUF

A hangszóró

JBL Tomorrowland v\u00edz\u00e1ll\u00f3 hangsz\u00f3r\u00f3

JBL

Legyen szó evezésről vagy vitorlázásról a jó zene megalapozza a hangulatot. A JBL „Tomorrowland” hangszórója a névadó fesztivál igényeire lett kifejlesztve: elképesztő hangzás, akár 20 órányi készenlét és nem utolsósorban víz-, és porálló funkcióval van ellátva. Nem kérdés, hogy kiváló útitárs lesz akár egy hosszabb vízitúrán is.

Ár: ~ 70 ezer HUF

A kulacs

Versace vizes palack a nyak\u00e1n sz\u00edjjal

Versace

A hidratálásról sportolás közben sem szabad megfeledkezni. Akár a vízen töltjük a nap nagy részét, akár teszünk olykor egy kis pihenőt a parton, a Versace palackja jó szolgálatot fog tenni. A vizet hűvösen tartja, a hozzá tartozó sportos pánt pedig a kényelmünkről is gondoskodik.

Ár: ~ 175 ezer HUF

A táska

s\u00f6t\u00e9tz\u00f6ld Filson v\u00edzhatlan t\u00e1ska egy f\u00e9rfi v\u00e1ll\u00e1n

farfetch.com

A vízitúrákon nem elhanyagolható opció az értékekről való gondoskodás, hiszen bármikor adódhat olyan váratlan pillanat, amikor víz alá kerülnek kedvenc tárgyaink. Erre nyújt tökéletes – és stílusos – megoldást a Filson sötétzöld, vízhatlan táskája, aminek parton való cipelését egy komfortos pánt is szolgálja.

Ár: ~ 69 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk