fesztivál tomboló tömeggel
Unsplash

5 tárgy, ami nélkülözhetetlen egy fesztiválon

Az elkövetkezendő napokban, hetekben bőven lesz alkalma a fesztiválozó közönségnek kiélvezni a jobbnál jobb előadók koncertjeit és a fergeteges hangulatú programokat. Ha a belépő már megvan, a társaság összeállt, akkor csak néhány praktikus kiegészítőt kell magunkhoz venni, hogy a fesztiválon már semmire se legyen gondunk!


Az övtáska 

Ugyan túl sok mindenre jó esetben nincs szükségünk egy fesztiválon, azonban egy övtáska megkönnyítheti a dolgunkat, ha a személyes holmink tárolásáról van szó. A Michael Kors ikonikus mintázatú darabjába kényelmesen pakolhatunk, a teljes biztonságról pedig egy hátsó, rejtett zseb gondoskodik.

Ár: ~ 120 ezer HUF

Michael Kors \u00f6vt\u00e1ska

Michael Kors

A telefontok 

A mobil akkor jó, ha kéznél van – főleg egy fesztiválon, ahol mindent azonnal rögzíteni szeretnénk annak kamerájával. A Moncler szilikonból készült telefontokját egy hegymászókötél ihlette nyakba akasztó díszíti, ezzel is megkönnyítve annak folyamatos elérhetőségét.

Ár: ~ 98 ezer HUF

Moncler telefontok

Moncler

A gumicsizma

Akár az eső, akár a por ellen harcolunk, keresve sem találhatnánk stílusosabb fesztiválkiegészítőt a Hunter gumicsizmájánál. Ez a különleges, lazac színű darab amellett, hogy minden szemet magára vonz, teljesen vízálló és 100%-ban újrahasznosított poliészter béléssel készült.

Ár: ~ 58 ezer HUF

Hunter lazac sz\u00edn\u0171 gumicsizma

Hunter

A matrac

laize longue v\u00edz\u00e1ll\u00f3 matrac

laizelongue.com

Nem tűnik igazi buli kiegészítőnek? Persze, azoknak, akik szeretik végigtáncolni a napot, azoknak valóban nem. Ugyanakkor néha kifejezetten jól esik egy picit megpihenni két koncert között, ilyenkor pedig nem is jön rosszul egy saját vízhatlan, extra puha pléd, ami leteríthetünk. A laize longue luxus matraca stílusos füllel van ellátva a könnyebb hordozhatóság miatt.

Ár: ~ 183 ezer HUF

A kézfertőtlenítő

Ha valami nélkül napjainkban egy tapodtat sem mozdulunk, az a kézfertőtlenítő. A Zenatti terméke luxus vegán bőrtokban rejti az igazi kincset: a pacsuli, neroli, bergamott, mandarin és eukaliptusz illatjegyekkel bíró parfümös fertőtlenítő elpusztítja a baktériumok 99,999%-át.

Ár: ~ 58 ezer HUF

Zenatti parf\u00fcm\u00f6s k\u00e9zfert\u0151tlen\u00edt\u0151

zenatti.co.uk

A figyelmetekbe ajánljuk