Narancs és rózsaszínű lufik mosolyognak
Unsplash

5 tárgy, ami azonnal jókedvre derít

Az őszinte nevetés segít csökkenteni a stresszt, hozzájárul a lelki egészségünk megőrzéséhez, nem mellesleg pedig még a legszürkébb hétköznapot is felrázza egy jóízű kacagás. Kell ennél több indok, hogy minden egyes napba csempésszünk némi humor?A poszter

Amara

Történelmi portré, modern köntösben. Aki ilyen poszterrel dobja fel otthona falát, arról sok minden elmondható, de hogy humortalan lenne, az biztosan nem. A Blue Shaker vintage hatású portréja amellett, hogy kiváló kiegészítő, garantáltan mosolyt csal a hozzánk érkező vendégek arcára (is).

Ár: ~ 19 ezer HUF

A póló

selfridges.com

Vannak pólók, amik minden élethelyzetben jól jönnek, a Balenciaga „No comment” feliratos darabja pont ebben a kategóriába esik. A tökéletes fazonú oversized felső még ezelőtt árulkodik aktuális hangulatunkról, hogy akárcsak egy szóra is nyitni kellene a szánkat.

Ár: ~ 210 ezer HUF

A lámpa

Farfetch

A modern lakás tökéletes dekorációs eleme lehet a Seletti egeres lámpája, amely egyszerre kifinomult, meghökkentő és rendkívül vicces. A leginkább olvasólámpa kategóriába tartozó kis műalkotás aranyban díszeleg, ezzel is erősítve a luxus érzését.

Ár: ~ 40 ezer HUF

A társasjáték

wsgamecompany.com

Jó társaságban könnyű jól érezni magunkat, főleg ha előkerül egy közösségépítő játék is. A Scrabble hosszú évek óta a baráti összejövetelek elmaradhatatlan kiegészítője, amely gondoskodik a nevetésről. A Game Company luxus verziós kiadása mindemellett igazán szép megjelenésről tanúskodik: fa tábla, műbőr és aranyozott kiegészítőkkel.

Ár: ~ 114 ezer HUF

A zokni

Egy narancs alapon, papag\u00e1jokkal d\u00edszetett zokni \u00e9s a fekete f\u00e9rfi lakkcip\u0151

Happy Socks

Aki picit is jártas a trendekben az tudja, hogy már jó ideje hódítanak a nadrágból kikandikáló színes zoknik. Aki pedig igazán bevállalós, az nem áll meg egy egyszínű darabnál, hanem egy ennél sokkal vagányabb mellett teszi le a voksát. A Happy Socks rendkívül széles kollekciója mindenkit megmosolyogtat, például az extra színes, papagájos darabbal.

Ár: ~ 6 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk