AZ 1. NAP KÖNYVE – Bono: Surrender
Egy bevállalós életrajzi könyv Bonótól, ami nem csak róla szól.

A történet röviden

Bono ebben a könyvben negyven U2-dal köré rendezte életét, ami azért kissé még mindig rendetlen maradt. A kötetben számos, eddig nem ismert részletet tudhatunk meg az énekesről és együtteséről, miközben Bono segítségével megfejthetjük meg a U2 legnépszerűbb és legfontosabb számainak szövegét is.

3 ok, amiért érdemes elolvasni

  1. Megismerhetjük Bono küzdelmét a dühkezelési problémáival, amelyek tovább árnyalják a szeretetről és az erőszakmentességről szóló sorait.
  2. Felszínre kerülnek a U2 belső ellentétei, ám egyszersmind az is kiderül, miért maradhat egyben a legendás banda minden vita ellenére.
  3. A Surrender egy szerelmi vallomás is Bono feleségének. Alison Stewart a könyvben sorjázó valamennyi drámai helyzet meghatározó szereplője.
Egy idézet a könyvből
A sikerhez az egészségügyi kockázatokról és mellékhatásokról figyelmeztetést kellene mellékelni: a munkamániásoknak és a körülöttük élőknek.

Az olvasó, aki szeretni fogja

  • vezetés közben U2-slágerek ritmusára dobol a kormányon
  • szívesen merül el a dalszövegekben, és abban, ami mögöttük van
  • „átlagosnak” érzi magát, de szeret rájönni, hogy valójában nem az
  • kedveli a belevaló, őszinte életrajzi könyveket

Mindennapra egy történet: december 1-től naponta kinyílik a Hamu és Gyémánt adventi könyves kalendáriumának virtuális ablaka, amely mögött egy-egy olvasmány rejtőzik. A teljes listát erre a linkre kattintva éred el.


A figyelmetekbe ajánljuk