éneklő állat
Elég sok sztár a hangját adja az animációs sikerfilm következő részében.

Folytatást kap a Universal és az Illumination sokadik közös sikerfilmje, az éneklő állatokról szóló Énekelj! című animációs film. A folytatásban pedig új karaktereket is megismerhetünk, így új sztárok csatlakoztak az eddig sem szerény szereplőgárdához. A U2 frontember Bono, Pharrell Williams producerlegenda és a Fekete párduc Shurija, Letitia Wright is csatlakozott most a stábhoz.

Szintén új karaktereknek kölcsönzi a hangját majd benne Bobby Cannavale (Bakelit, Blue Jasmine, A Hangya), Chelsea Peretti (Brooklyn 99, Éjszakai játék), a popsztár Halsey és Eric Andre (The Eric Andre Show) underground komikus is, akinek az CGI-animált Oroszlánkirály révén van már bőven szinkrontapasztalata hasonló alkotásban.

Ők csatlakoznak az előző rész visszatérő szereplőihez, akiknek már eleve igencsak impozáns a névsora. Az új nevek csatlakoznak Matthew McConaughey-hez, Reese Witherspoonhoz, Scarlett Johanssonhoz, Taron Egertonhoz és Nick Krollhoz. Szóval egy halom sztárt hallhatunk majd, ha úgy döntünk, hogy eredeti nyelven nézzük majd a folytatást, ami a tervek szerint 2021 december 22-én, vagyis napra pontosan egy év múlva érkezik, mint írja a Variety.


A figyelmetekbe ajánljuk