Egyelőre senki nem tudja, mikor térhet vissza Katalin hercegné

Egyelőre senki nem tudja, mikor térhet vissza Katalin hercegné

Már pedzegettek olyan híreket, miszerint Katalin 2025-ben tér csak vissza a közéletbe, most a legújabb források arról számoltak be, hogy valójában ezt egészen pontosan nem lehet megjósolni.


A héten például egy megható levelet tett közzé az Ír Gárda, amelyben Katalin elnézésüket kérte, amiért tiszteletbeli ezredeseként nem tud részt venni az éves ezredesi szemlén. 2024-ben a gárda vezeti a Trooping the Colourt, az uralkodó hivatalos születésnapi katonai parádéját. A hercegnének részt kellett volna vennie a főpróbán, azonban a kezelése miatt a napokban erről lemaradt, így nem vesz részt az ünnepségen.

Ez is érdekelhet: Vilmos herceg váratlan állapotjelentést adott Katalin hercegnéről

Bár a levelet sokan túlgondolták, és ennek ellenére is reménykednek abban, hogy felbukkan az ünnepségen, erre nincs túl sok esély.

Már nincs időkeret arra vonatkozóan, hogy Katalin mikor tér vissza a nyilvános feladatokhoz. Nem is érdemes ezekbe többet látni

– nyilatkozta egy forrás.

Ugyanez a bennfentes beszélt most a vitatott anyák napi fotóról is, amely az év elején jelent meg. Márciusban a család megosztott egy képet Katalinról a három gyermekéről, ám arra a hír- és fotóügynökségek gyorsan rácsaptak, miután furcsa „ellentmondásokat” találtak rajta. Napokkal később a hercegné elnézést kért az esetleges félreértésekért.

Akkoriban egyre több volt a spekuláció Kate egészségi állapotával kapcsolatban, és ez tovább szította a vad összeesküvés-elméleteket, amelyeket a palota igyekezett elfojtani. Annak ellenére, hogy megosztott egy nyilatkozatot, amelyben azt állította, hogy, mint a legtöbb amatőr fotós, ő is kísérletezik időnként a szerkesztéssel, sokan megkérdőjelezték, hogy valóban ő a felelős a hivatalos családi fotóin végzett utómunkálatokért.

Sok mindent maguk csinálnak. Néhányan abszurdnak találták, hogy Katalin a konyhaasztalnál ült a laptopjával, és egy Vilmos által készített képet szerkesztett. De elmondhatom, hogy bárki, aki dolgozott ennek a párnak, tudná, hogy pontosan ez történt

– magyarázta a forrás.


A figyelmetekbe ajánljuk