Sarolta hercegnő és György herceg
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

​Egyedi koronázási ajándékot kaptak Katalin és Vilmos gyermekei

Most már tudjuk, hogy III. Károly király május 6-i koronázásán unokái, a 9 éves György herceg, a 7 éves Sarolta hercegnő és a 4 éves Lajos herceg is részt vesznek a Westminster apátságból kivonuló menetben.


A három királyi gyermek most egy olyan ajándékot kapott, amely biztosan lefoglalja − és szórakoztatja − őket a nagy eseményig. A csemeték egy-egy példányt kaptak a Nicholas Allan által írt A király nadrágja című gyerekkönyvből.

Ez is érdekelhet: Ezzel az új becenévvel látták el gyermekei Vilmost

Vilmos herceg és Katalin hercegné személyzetének egyik tagja kedves köszönőlevelet küldött Nicholasnak, hogy kifejezze elismerését, azt írva, hogy ezt a mesekönyvet

mindegyik gyerek nagyon fogja élvezni.

A könyv szinopszisa így szól:

A király nem uralkodhat a királyi nadrágja nélkül. Minden alkalomra van egy neki: koronázási nadrág (anélkül nem lehet megkoronázni), organikus nadrág (vészhelyzetben ehető), sőt, felfújható űrnadrág (mert sosem lehet tudni, mikor jön jól). Ám a királyi posta boxeralsó-botlása miatt a király alsónadrágját országszerte kipostázták az alattvalóknak! Hogyan fog a király megbirkózni azzal, hogy az alsója elvándorolt?

Ha tovább olvasnál: Különleges feladatot kap Lajos herceg és Sarolta a koronázáson

Gy\u00f6rgy, Lajos, Sarolta \u00e9s Katalin

Fotó: Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

A könyv hivatalos anyagában az író így nyilatkozott:

Eredetileg már régen megírtam és illusztráltam A király nadrágját, de mint egy régi boxeralsó, sok-sok éve a fiókom mélyén lapult, és most úgy érzem, itt az ideje, hogy ezt az eredeti történetet egy új közönség számára is napvilágra hozzam. Örülök, hogy ismét Sue Buswell-lel és az Andersen Press zseniális csapatával dolgozhatok együtt, akik a koronázás előtt a lehető legtöbb kézbe juttatják majd el ezt a könyvet.

Nicholas további királyi témájú könyvek szerzője is, ő írta a Királynő bugyogója (The Queen's Knickers), a Hamupipőke feneke (Cinderella's Bum), és az Ahol Willy járt (Where Willy Went) című könyveket.

Forrás: Marie Claire

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk