György herceg és Sarolta hercegnő
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ezzel az új becenévvel látták el gyermekei Vilmost − imádni fogod

A királyi család rajongói tudják, hogy a monarchia tagjainak van néhány kedves beceneve, amiket egymás között használnak.


Lehet, hogy olyan hagyományokat és etikettet kell követniük, amelyek a mi életünkbe nem igazán ültethetők át − mint például a pukedlizés és a lépcsőn való lefelé lépkedés királyi módon −, de szeretnek vicces beceneveket adni egymásnak, mint bármelyikünk.

Ez is érdekelhet: Így szólítja édesapját György herceg

Katalin hercegnének állítólag van egy „pajkos" beceneve a férjének, Vilmosnak, a walesi herceg pedig nagymamáját, a néhai II. Erzsébet királynőt nevezte el.

Az évek során azt is megtudtuk, hogy György herceg az apukáját Popsnak, Sarolta hercegnő pedig Papának hívja. Kiderült azonban, hogy Györgynek és Saroltának van egy másik neve is, amivel az apjukat illetik − ami nagyon vicces.

Ha tovább olvasnál: Sértő becenevet kapott szomszédaiktól Harry és Meghan Markle

Gy\u00f6rgy herceg, Vilmos herceg \u00e9s Sarolta hercegn\u0151

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ainsley Harriott tévés szakács elárulta, hogy tudja, hogyan hívják a kis királyi családtagok Vilmos herceget. Egy rádiós beszélgetést felidézve Ainsley elmondta, hogy a Radio 1 műsorvezetője Greg James megkérdezte tőle, hogy tudna-e halat sütni a kádban.

Erre ő azt válaszolta:

Igen, egy kis tengeri sügért vagy sima lepényhalat biztosan. Egy vastagabb hal nem fog megpirulni. (poach).

Vilmos herceg és Katalin éppen akkor vitték Györgyöt és Saroltát az iskolába, akik hisztérikusnak találták a dolgot.

Vilmos később elmesélte Gregnek, hogy a gyerekek mennyire imádták a kifejezést. Úgy tűnik annyira, hogy a két kicsi már otthon is ezt használja Ainsley szerint:

György és Sarolta most már Poachy-nak hívják az apjukat. Hát nem aranyos?

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk