Harry herceg és Meghan Markle mosolyognak.

Sértő becenevet kapott szomszédaiktól Harry herceg és Meghan Markle

Sussex hercege és hercegnéje 2020-ban hagyta ott a királyi családot.


A hírek szerint a pár és két gyermekük, Archie és Lilibet jól berendezkedett a kaliforniai Montecitóban, olyannyira, hogy Meghan Markle állítólag a „Montecito hercegnője" címet kapta – hogy ez jó vagy rossz becenév, abban nem vagyunk biztosak, de korábban a „legkevésbé népszerű királyi családtagoknak" titulálták őket.

A hírek szerint a királyi becenevet azért aggatták rá Marklere, mert a Suits egykori színésznője imád Beverly Hills legelőkelőbb éttermeibe járni, és amikor ezt teszi, a többi vendégtől elzárt asztalt kér.

Egy forrás a Closer magazinnak nyilatkozott:

Ha Beverly Hillsbe vagy Nyugat-Hollywoodba megy ebédelni vagy vacsorázni, általában előre telefonál, és olyan asztalt kér, ami teljesen félreeső. Néhány kedvenc helye a megszokottól eltérő és nem túl ismert, mint például az ínyenc sushi éttermek a belvárosi negyedben vagy az autentikus mexikói helyek a környéken, ahol felnőtt. De általánosságban elmondható, hogy manapság a magasabb kategóriájú törzshelyeket kedveli, mint a Cecconi's, a Sunset Tower, a Sugarfish vagy a Lucky's steakhouse Montecitóban, amelyet Oprah ajánlott nekik. Nagy rajongói a Nobunak is, a számlák gyakran elérik az 5000 dollárt, de Meghan és barátai szívesen fizetnek.

Amikor a 40 éves Meghan nem fine diningol, gyakran tölti az idejét a barátaival és szomszédjaival, köztük Oprah Winfreyvel.

A forrás így folytatta:

Elég sok időt tölt Oprah házában, ahol a legközelebbi barátjával, Gayle Kinggel lazítanak, és mindent megbeszélnek, Meghan jövőbeli terveitől kezdve azon át, hogy mi történik odahaza az Egyesült Királyságban, és hogy Harry hogyan birkózik meg mindennel.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk