Meghan Markle és Harry herceg.

Egy szakértő szerint ezt suttogta férjének Meghan Markle a királynő ünnepségén

A királyi család a platina jubileumi hétvégén ünnepelte a királynő 70 éves uralkodását. A négynapos hétvége során számos eseményt rendeztek, az utcai partiktól kezdve a felvonulásokon át a Buckingham-palotából élőben közvetített koncertig.


Az ünneplés során a Cambridge-i gyerekek kerültek a középpontba, és Lajos herceg lett a show meglepő sztárja, hála vicces arckifejezéseinek és pimasz személyiségének.

Harry herceg és Meghan Markle is az Egyesült Királyságba repültek, hogy csatlakozzanak ünnepléshez, bár nem voltak jelen a királyi család többi tagjával a Buckingham-palota erkélyén.

Az egyetlen hivatalos nyilvános szereplésük a Szent Pál székesegyházban tartott különleges szertartáson volt, ahová a Sir Alexander Matheson alezredes kísérte el őket.

Bár Harry és Meghan nem Vilmos herceg és Katalin közelében foglaltak helyet, egy királyi szakértő azt állította, hogy annak ellenére, hogy a legutóbbi hírek szerint a testvérek Facetime-hívásokon keresztül újra kapcsolatba kerültek egymással, Cambridge hercege kerülte a „szemkontaktust".

Most azonban egy szájról olvasó elárulta, mit mondott Meghan a férjének a szertartás alatt.

A Daily Express szerint Sussex hercegnéje ezzel a mondattal nyugtatta meg a feszült Harryt:

Igen, minden rendben lesz.

A pár a platina jubileum alatt visszafogottan viselkedett, és miután a Frogmore Cottage-ban születésnapi partit rendeztek kislányuk, Lilibet számára, visszarepültek az Egyesült Államokba.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk