Meghan Markle és Harry herceg.

Káprázatos kép készült Harry herceg és Meghan Markle szülinapos kislányáról, Lilibetről

Sussex hercege és hercegnéje megosztott egy képet legkisebb gyermekükről, Lilibetről, miután megünnepelték a kislány első születésnapját.


Lilibet láthatóan jól érezte magát a születésnapi pikniken, amelyet a pár rendezett a windsori Frogmore Cottage-ban. Lilibet – aki szombaton ünnepelte első születésnapját – a képen halványkék ruhában látható, fehér masnival a hajában.

Az ünneplésre azután került sor, hogy Harryék a platina jubileum alkalmából ellátogattak az Egyesült Királyságba.

Sussexék 2020 óta először jelentek meg együtt nyilvánosan Nagy-Britanniában, amikor részt vettek a királynő tiszteletére tartott hálaadó istentiszteleten a Szent Pál-székesegyházban.

A fotót a család barátja, Misan Harriman készítette egy pikniken, amelyen a család és a közeli barátok vettek részt – közölte a hercegi pár szóvivője.

Harriman korábban fekete-fehér fotókat készített Meghanról és Harryről, amikor bejelentették, hogy Meghan várandós a második gyermekükkel.

Arról nem jelentek meg részletek, hogy mely családtagok voltak ott a születésnapi partin. Ez a tény jól illeszkedik a Buckingham-palota korábbi álláspontjába, miszerint minden családi találkozó magánügy marad, beleértve a királynővel való találkozást is.

Lilibet születésnapja ugyan szombaton volt, de a képet csak hétfő este hozták nyilvánosságra, amikor a jubileumi hétvége már véget ért, mivel Harryék nem akarták ellopni a rivaldafényt a királynő elől.

Hozzátették, hogy lányuk tiszteletére több mint 100 000 dollár (36,5 millió forint) értékben adományoztak az emberek világszerte a World Central Kitchen nevű szervezetnek – amely humanitárius, éghajlati és közösségi válságok által érintett személyek számára biztosít étkezést.

Forrás: BBC


A figyelmetekbe ajánljuk