A királyi család a Buckingham-palota erkélyén.

A platina jubileumi ünnepségek okán a hét hátralévő részében az egész királyi család Erzsébet királynő 70 éves történelmi uralkodását ünnepli – de úgy tűnik, nem mindenki van elragadtatva a dologtól.


A szóban forgó személy nevezetesen Lajos herceg, aki tegnap a Buckingham-palota erkélyén jelent meg a Trooping the Colour nevű parádé befejezése után, ahol lefotózták, amint látszólag elégedetlenkedik a királyi légierő különleges bemutatója által keltett hangos zajok miatt. A Twitter gyorsan felfigyelt a tipikus kisgyerekes viselkedésére, és áradozott a rokonszenves arckifejezéséről.

A legtöbb nap mindannyian Lajos hercegek vagyunk

– tweetelte az egyik felhasználó.

A nem túl kellemes repülőgépes show ellenére Lajos jó kedélyűnek tűnt, a kamerák megörökítették, amint elbeszélget a dédnagymamájával, a királynővel.

A hagyományos erkélyes megjelenés során Lajos testvérei, György és Sarolta, valamint szülei, Katalin hercegné és Vilmos herceg mellett állt. A királyi család többi dolgozó tagja – többek között Károly herceg, Kamilla hercegné, Sir Timothy Laurence altábornagy, Anna hercegnő és Sophie grófnő – szintén jelen voltak az eseményen.

A platinajubileumi ünnepségek további része június 5-ig, vasárnapig tart, többek között nemzeti hálaadó istentiszteletet és platina jubileumi felvonulást is tartanak.


Forrás: Harper’s Bazaar


A figyelmetekbe ajánljuk