Harry herceg és Meghan Markle.

Harry olyan gyorsan akarta elvenni Meghant, amilyen gyorsan csak tudta

A neves újságíró, Tina Brown új könyvében számos új állítás szerepel a királyi családról, többek között az, hogy Harry herceg azért sietett összeházasodni Meghannal, hogy megvédje őt.


Brown új könyve, a The Palace Papers: Inside the House of Windsor a hétvégén jelent meg, és a kritikusok szerint tele van meghökkentő érdekességekkel.

Brown azt írja, hogy Harry herceg arra törekedett, hogy akkori barátnőjét, Meghant a lehető leggyorsabban feleségül vegye, hogy a lány ugyanolyan rendőri védelmet kapjon, mint a többi királyi családtag.

Harry herceg – aki 2016-ban találkozott először Meghannal, miután egy vakrandin összehozták a Soho House Dean Street Townhouse-ban – 2017 végén kérte meg a színésznő kezét, a pár pedig 2018. május 19-én házasodott össze.

A Brown állítása szerint a királyi család többsége, köztük a királynő és Károly herceg is kedvelte Meghant, Vilmos hercegnek azonban fenntartásai voltak.

Brown azzal folytatta, hogy egy korábbi palotai tanácsadó szerint Vilmos aggódott testvére mentális törékenysége miatt, és azt találgatta, hogy a királyi eljegyzés körüli médiacirkusz több perzselő vizsgálathoz és zaklatáshoz vezethet, mint amit Meghan vagy Harry el tudnának viselni.

Bár Brown az életrajz során nem kíméli a családot, különös tisztelettel viseltetik a királynő és érdekes módon Katalin iránt is. A könyvben végig Cambridge hercegnéjének kiegyensúlyozott temperamentumára hivatkozik, és azt írja, hogy bár egyesek megkérdőjelezték, hogy „vajon egy nem túl előkelő származású lányból lehet-e valaha királynő, most már csak az a kérdés, hogy a Windsor-ház hogyan tudna nélküle létezni".

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk